Dissabte i diumenge

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el magazín "Tot gira", amb David Clupés, s'emetrà dissabte, a les 13.45, i diumenge, a partir de les 16.00. El més destacat serà la transmissió del Girona-València i tota la informació al voltant del Barça-Atlètic de Madrid

Dissabte 2 de desembre (de 13.45 a 21.00)

El programa començarà amb la transmissió del partit entre el Girona i el València, amb Eduard Solà, els comentaris de Francesc Cargol, Susi Sala i Pere Escobar i les dades de Xevi Soler i Marc Domènech.

També faran la transmissió del Riga-Barça, el partit de la ronda Elit de la Champions de futbol sala que pot donar als blaugranes la classificació per a la final a quatre en cas de victòria. La narració serà de Francesc Ripoll i els comentaris de Santi Gea.

A les 18.30 estaran pendents del Reial Madrid-Granada, amb Pere Escobar i els comentaris de Francesc Garriga. I Xevi Soler seguirà l'Unicaja-Manresa i explicaran el que passi al Girona-Andorra de la lliga ACB de bàsquet.

També se sabrà com queden emparellats els grups a la fase final de l'Eurocopa que es jugarà a Alemanya el proper estiu.

I hi haurà temps per les seccions habituals com "Gol Kubala", el "VAR" o el concurs "La rosca".

Diumenge 3 de desembre (de 16.00 a 20.00)

Al llarg del programa explicaran com afronten el Barça i l'Atlètic de Madrid el partit que es jugarà a partir de les 21.00 a Montjuïc. Parlaran, entre d'altres, amb Martín Lasarte, tècnic clau en la carrera d'Antoine Griezmann. 

Pere Escobar serà al Barça Atlètic-Deportivo de la Corunya de la primera RFEF. I seguiran el Manchester City-Tottenham de la Premier League amb Bernat Balboa. Sergi Camps serà l'encarregat de seguir el Brasil-Espanya del Mundial d'handbol femení. I doble ració de bàsquet amb Xevi Soler, al Joventut-Baskònia, i Ernest Macià, al Barça-Granada.

No faltaran les seccions "Xip Groc", "Snack Barça" i "Minuts Escombraria", amb Gerard Jubany, Carles Roig, Xavi Espinosa, Sergi Camps i Ernest Macià.

I a les plataformes digitals...

Divendres (de 20.15 a 23.00)

La transmissió del partit de la Segona Divisió que enfrontarà l'Oviedo i l'Espanyol, amb la narració de Sergi Andreu i els comentaris de Dani Ballart. 

catradio.cat/totgira

instagram.com/totgira

facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

 

Anar al contingut