David Clupés
Dissabte i diumenge

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el magazín "Tot gira", amb David Clupés, s'emetrà dissabte, en dues edicions, a les 15.25 i a les 16.00, i diumenge, a les 13.30, a les 17.00 i a les 19.15. El més destacat d'aquesta setmana serà la transmissió del partit entre el Girona i Las Palmas de la quarta jornada de Lliga i el Gran Premi de Motociclisme al Circuit de Barcelona-Catalunya

Dissabte 2 de setembre (de 15.25 a 16.00 i de 23.00 a 0.00)

A partir de les 15.25, es podrà seguir la cursa esprint del Gran Premi de Catalunya de MotoGP. amb Damià Aguilar i els comentaris de Joan Olivé.

I a les 23.00 el programa farà un exhaustiu resum de tot el que hagi passat dissabte en el món de l'esport. La darrera hora del Barça i del Girona, abans dels partits de la Lliga que disputaran diumenge, contra l'Osasuna i Las Palmas. A més, Alberto Edjogo analitzarà la setmana blaugrana i Orfeo Suárez, la del Reial Madrid. I no faltarà l'última hora de l'Espanyol que rebrà l'Amorebieta a l'Stage Front Stadium.

Damià Aguilar explicarà com hagi anat el GP de Catalunya de Motociclisme i amb Àlex Corretja repassaran la jornada de l'Obert dels Estats Units de tenis a "Ull de falcó".

Isaac Vilalta i Joan Antoni Flecha faran arribar com vagi la Vuelta ciclista i Ernest Macià haurà estat a l'amistós entre el Joventut de Badalona i el Girona que es jugarà a Sant Julià de Vilatorta.

I també parlaran amb Toni Bou, en cas que el pilot català revalidi el seu títol de campió del món de trial.

Diumenge 3 de setembre (de 13.30 a 15.00, de 13.45 a 17.00 i de 19.15 a 22.00)

A les 13.30, la primera edició del "Tot gira" seguirà la cursa esprint del Gran Premi de Catalunya de MotoGP, amb Damià Aguilar, els comentaris de Joan Olivé i la presentació d'Oriol Rodríguez.

A les 13.45 serà el moment de seguir la transmissió del partit de la Lliga de Primera Divisió entre el Girona i Las Palmas, amb Eduard Solà, els comentaris de Mireia Vera, Pere Escobar i Francesc Cargol i les dades de Xevi Soler i Marc Domènech.

Isaac Vilalta farà el seguiment de la novena etapa de la Vuelta, entre Cartagena i Collado de la Cruz de Caravaca; Oriol Rodríguez estarà pendent del Gran Premi d'Itàlia de F1 i Joan Fitó explicarà tot el que passi a la final de la Supercopa Ibèrica d'handbol.

I a partir de les 19.15, començarà una nova edició del programa en exclusiu per les plataformes digitals, amb la transmissió del partit de Segona Divisió que jugaran l'Espanyol i l'Amorebieta, amb Sergi Andreu, els comentaris de Marc Mayola i Dani Ballart i la valoració final d'Eudald Serra.

catradio.cat/totgira

instagram.com/totgira

facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

Anar al contingut