David Clupés
Dissabte i diumenge, a les 16.00

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el magazín "Tot gira", amb David Clupés, s'emetrà dissabte i diumenge a partir de les 16.00. El més destacat serà tota la informació al voltant de clàssic entre el Barça i el Reial Madrid així com la transmissió del Rayo Vallecano-Girona i de l'Espanyol-Celta

Dissabte, 18 de març (de 16.00 a 21.00)

El programa començarà amb la transmissió del partit de Primera entre el Rayo Vallecano i el Girona, amb Eduard Solà i els comentaris de Susi Sala, Roger Arbusà,  Francesc Cargol i Carles Domènech.

Tot seguit serà el torn de l'Espanyol-Celta, amb Eudald Serra, els comentaris de Sergi Andreu, Sara Giménez, Dani Ballart i Carles Domènech.

A més, Sergi Camps serà a Lleó per seguir les semifinals de la Copa Asobal d'handbol, Barça-Conca i Fraikin Granollers- Ademar;  Ernest Macià seguirà des del Nou Congost el Baxi Manresa-Betis de la lliga ACB i Pau Rovira estarà pendent del Cadí La Seu-Barça de la Lliga femenina.

També seguiran la darrera jornada del Sis nacions de rugbi i amb Oriol Rodríguez els entrenaments oficials del GP de l'Aràbia Saudita de F1. 

Diumenge, 19 de març (de 16.00 a 20.00)

El "Tot Gira" de diumenge estarà pendent de totes les novetats al voltant del clàssic entre el Barça i el Reial Madrid, que es jugarà a les 21.00, al Camp Nou.

Amb Ricard Torquemada i Orfeo Suarez faran l'anàlisi de les claus del partit i amb Pichi Alonso comentaran els onzes titulars dels dos equips. Visitaran l'"Snack Barça", amb Luís Canut. També parlaran amb el periodista Siro López de les darreres novetats del conjunt blanc i analitzaran els clàssics en què han debutat davanters per part del Barça i també repassaran la llista de qui ha jugat i entrenat el Barça als darrers anys amb enfrontaments inclosos contra els blancs.

Posaran l'humor al programa amb un especial "Minuts Escombraria" sobre el clàssic, amb Gerard Jubany, Carles Roig, Xavi Espinosa, Sergi Camps i Ernest Macià.

A banda de centrar-nos en el Barça-Reial Madrid també parlaran de la marató de Barcelona, que s'haurà disputat al matí, amb Pere Bosch a la secció "Xip groc". Eudald Serra i Toni Murciano analitzaran el desenllaç del Sis nacions de rugbi. I Isaac Vilalta, enviat especial a la Volta, parlarà de la clàssica ciclista que es disputarà durant la setmana i Damià Aguilar farà una anàlisi de com arriben els pilots a l'inici del Mundial de Motociclisme. 

Faran el seguirem del GP de l'Aràbia Saudita de F1 amb Oriol Rodríguez, Pere Escobar estarà atent al Getafe-Sevilla de la Primera Divisió i Sergi Camps, amb els comentaris de Pau Campos, serà a la final de la Copa Asobal.

I no faltarà temps per a les seccions habituals. Amb Marta Cubí, a la secció "Cubí or not cubí" en què parlaran del Barça-Roma de la Champions femenina; el "VAR" i el concurs "La Rosca", amb Sergi Andreu.

catradio.cat/totgira

instagram.com/totgira

facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

 

Anar al contingut