Dissabte i diumenge

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, a Esport3, Catràdio i la plataforma 3Cat

Una final a 4 de waterpolo històrica, a Esport3 i 3Cat

La piscina del CN Barcelona acull aquest cap de setmana una final a 4 històrica de la Champions de Waterpolo. Tres dels quatre equips participants són del mateix país, de Catalunya, un fet inèdit.

Dissabte es disputen les semifinals, amb l'Astralpool CN Sabadell, vigent campió i sis vegades guanyador de la Champions, enfrontant-se al debutant CN Sant Andreu. Després, l'Assolim CN Mataró, finalista la temporada passada, juga contra l'únic no català, l'Olympiacos, tres vegades campió.

Diumenge es disputarà el partit pel 3r i 4t lloc i la gran final.

Aquests són els horaris:

Dissabte 20

12.00 CN Sant Andreu- Astralpool CN Sabadell (Esport3 i 3Cat)

14.00 Olympiacos SFP-Assolim CN Mataró (exclusiu 3Cat)

Diumenge 21

12.00 Partit pel 3r i 4t lloc (exclusiu 3Cat)

14.00 Final (Esport3 i 3Cat)

Els comentaris de tots els partits seran de Xevi Bardolet, Jordi Sans i Ruth Gumbau.

El clàssic de la Lliga entre el Reial Madrid i el Barça, a "Un dia de partit", a Esport3

Diumenge, a les 20.55, Esport3 emetrà "Un dia de partit", amb el seguiment de l'enfrontament de Lliga entre el Reial Madrid i el Barça des del Santiago Bernabéu.

El Barça visita el camp del Reial Madrid i ho fa en un moment complicat després de l'eliminació a la Champions per part del PSG i la mala maror al vestidor entre Araújo i Gundogan. En canvi els blancs estan amb els ànims pels núvols després d'eliminar el Manchester City de Pep Guardiola als quarts de la Lliga de Campions. Queden set jornades per acabar la Lliga i als de Xavi només els val la victòria.

Contra els d'Ancelotti el programa tindrà l'equip de gala, amb Jaume Creixell, Núria Casas, Albert Bermúdez i Lluís Carreras. S'hi sumarà Rafa Sahuquillo, periodista de Ràdio Marca a Madrid.  

La narració serà com sempre d'Òscar Pérez-Dolz i la direcció, de Víctor Patsi.

Les millors jugades de Primera i Segona Divisió, a "Gol a gol"

Dissabte, a les 23.00, Esport3 i diumenge, a mateixa hora, en simultani per TV3 i Esport3 s'emetrà una altra edició de "Gol a gol", amb Jordi Grau. Diumenge, també faran una edició prèvia al Reial Madrid-Barça, que començarà a les 19.30.

Aquest cap de setmana, Jordi Grau repassarà les millors jugades del clàssic que jugaran diumenge el Reial Madrid i el Barça, del Girona-Cadis i també de l'Espanyol-Andorra.

Dissabte, Jordi Grau estarà acompanyat per Gerard Autet, Anaïs Martí, Lluís Carrasco i Joan Poquí. A més hi haurà Sebas Guim i Xavi Lemus des de Madrid. I diumenge comptarà amb Gerard Autet, Marta Corredera, Jofre Mateu i Joan Verdú.

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el magazín esportiu "Tot gira", amb David Clupés, s'emetrà dissabte, a les 16.30, i diumenge, a partir de les 16.00. El més destacat serà tota la informació al voltant del clàssic que es jugarà diumenge, a les 21.00, al Santiago Bernabéu, i la transmissió del Girona contra el Cadis, des de Montilivi. També recordaran els 30 anys de la Copa d'Europa guanyada pel Joventut de Badalona amb la presència de Jordi Villacampa i Ferran Martínez. I seguiran les semifinals i la final del Trofeu Comte de Godó de tenis.

Diumenge, a les 13.45 es farà la transmissió al web i a l'app de 3Cat i Catalunya Ràdio del partit entre l'Espanyol i l'Andorra, amb Sergi Andreu, els comentaris de Marc Mayola i la direcció d'Oriol Rodríguez. I també de la final de l'Eurolliga femenina de waterpolo, amb Maria Guixà i els comentaris de Marta Bach.

esport3.cat

 

Anar al contingut