Dissabte i diumenge

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, a Esport3, Catràdio i la plataforma 3Cat

Dissabte i diumenge, Esport3, Catràdio i la plataforma 3Cat apropen el millor de l'esport amb transmissions, anàlisi i programes esportius.

El partit d'hoquei patins entre el Liceo i el Barça, a Esport3 i 3Cat

Diumenge, a les 11.55 es podrà seguir el clàssic entre un Liceo en clara recuperació i tercer classificat, contra un Barça que ja és campió de la fase regular. Potser no té la transcendència d'altres temporades, però sempre és un partit atractiu. Els gallecs han revifat a la segona volta i el Barça viatjarà a la Corunya com a campió de la fase regular quan encara falten cinc jornades perquè s'acabi.

Els comentaris seran de Joan Ferran i l'anàlisi tècnica, del seleccionador masculí Jordi Camps.

El Gran Premi de Portugal, a "Motor a fons", a Esport3

Diumenge, a les 20.30, "Motor a fons" parlarà del Gran Premi de Portugal de MotoGP. La competició arriba a Europa amb Pecco Bagnaia com a líder i Marc Márquez a la quarta plaça del campionat. La categoria reina viu moments de molta intensitat amb els millors pilots del mon i la irrupció del fenomen Pedro Acosta.  Xavier Guillén serà al capdavant i comptarà amb l'anàlisi de Ramon Forcada i Montse Sogues.

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el magazín esportiu "Tot gira", amb David Clupés, s'emetrà dissabte i diumenge, a partir de les 16.00. El més destacat seran la transmissió del Reial Madrid-Barça de la lliga F, el GP de Portugal de Motociclisme, els duels catalans Joventut-Barça i Girona-Manresa així com el desenllaç de la Volta a Catalunya.

També en digital es podrà seguir dissabte, a les 20.45 el partit entre 'Espanyol i el Tenerife, amb Sergi Andreu i els comentaris de Marc Mayola. I diumenge, a les 14.45, el GP de Portugal de Motociclisme a "Univers MotoGP", amb la narració de Damià Aguilar i els comentaris de Sara Sánchez.

esport3.cat

Anar al contingut