Ricard Ustrell, director i presentador de "Col·lapse"
Ricard Ustrell, director i presentador de "Col·lapse"
Dissabte, a les 22.05

Silvia Caballol, Xevi Verdaguer, el pare Apeles i Albert Pla, a "Col·lapse"

Dissabte, 13 d'abril, a les 22.05 i a TV3, "Col·lapse", el talk show dirigit i presentat per Ricard Ustrell, rebrà, per primera vegada, Silvia Caballol, l'actual esposa de Xavier Novell, bisbe emèrit de Solsona, per parlar de tot el que ha viscut.

Després de tres anys de silenci, la psicòloga surienca ha decidit donar la seva versió dels fets. Afirma haver patit assetjament mediàtic i constants intromissions a la seva intimitat i la de la seva família per part de molts mitjans de comunicació. El 23 d'agost de 2021 l'aleshores bisbe de Solsona, Xavier Novell, va renunciar al seu càrrec eclesiàstic al·legant motius personals. Poc després es va descobrir que havia iniciat una relació sentimental amb Silvia Caballol. La parella va començar a fer vida en comú, van tenir dues filles bessones i aquesta Setmana Santa es van casar per l'Església, amb el permís del sant pare. Tot això ha despertat l'interès de la ciutadania i de molts mitjans de comunicació d'àmbit local, català, estatal i fins i tot internacional, que se n'han fet ressò durant mesos i mesos.

Seguint atentament l'entrevista en exclusiva a Silvia Caballol hi seran els periodistes Samantha Villar (RNE), Darío Porras (El Nacional) i Alejandra Palés (Ara) per valorar les seves declaracions i analitzar tot el que es pugui desprendre d'aquesta intensa i esperada trobada.

També visita el programa el pare Apeles, un dels capellans més populars de Catalunya a finals dels 90. Apel·les acaba d'aterrar de Roma, on viu des de fa uns quants anys, i seurà al plató de "Col·lapse" per parlar del que ha estat fent tot aquest temps des que va deixar la televisió. S'aprofundirà sobre temes controvertits vinculats a l'Església, com ara els casos de pederàstia, el matrimoni homosexual, el rol de la dona dins la comunitat religiosa, la crisi de fe o el delicat estat de salut del papa Francesc.

El psiconeuroimmunòleg Xevi Verdaguer presenta "La teva salut comença aquí". És el seu nou llibre, en què, a través de la medicina integrativa, dona eines al lector per tal de millorar la seva alimentació. Ajuda a interpretar la informació que amaguen els nostres gasos i la relació de la microbiota amb el nostre cervell, el sistema immunitari i els intestins.

L'artista Albert Pla torna una vegada més per analitzar a la seva manera l'actualitat. El músic Joan Garriga posarà el toc musical. I per tancar el programa Sergi Pàmies farà la seva sessió de coaching personal.

tv3.cat/collapse

#Col·lapse3Cat

Anar al contingut