Montse Germán protagonitza el nou treball de Recha

"Ruta salvatge" de Marc Recha i coproducció de 3Cat, arriba als cinemes el 17 de novembre

El nou treball de Marc Recha "Ruta salvatge", coproducció de 3Cat i un thriller amb aires de western contemporani, arribarà a les sales el proper 17 de novembre. "Ruta Salvatge" és la seva desena pel·lícula i el primer thriller.

Montse Germán protagonitza el nou treball de Recha. Completen el repartiment els actors Àlex Bolet, Sergej Trifunovic, Boris Isakovic, Sergi López i Marc Martínez.

Sota la premissa de què faríem si les persones que més estimem es trobessin en una situació de perill extrem i no poguéssim fer res per salvar-les, Recha trasllada l'espectador al Pirineu català per presentar un thriller on els seus protagonistes es troben atrapats sense escapatòria. 

Montse Germán ("Ficció", "Tocar el cielo") interpreta a Ona, la protagonista d'aquesta història plena de suspens. L'acompanyen en el repartiment el debutant Àlex Bolet, els actors Sergej Trifunovic ("A Serbian film", "Negocios de guerra"), Boris Isakovic ("Los últimos tres días", "Quo vadis Aida"), Sergi López ("Pacifiction", "El viento que arrasa) i Marc Martínez (No sé decir adiós, Morir (o no). 

Rodada en català, serbi i bosnià, "Ruta salvatge" transcorre íntegrament a la comarca de la Cerdanya, on les muntanyes, els boscos, l'aeròdrom, van esdevenir un gran plató a l'aire lliure en un rodatge radical, inclusiu, respectuós amb la natura, els animals i els humans. 

Sinopsi  

Després de més d'una dècada treballant de jardinera per als propietaris adinerats de les urbanitzacions luxoses de la Cerdanya, Ona està a punt de fer cinquanta anys i vol plegar de l'ofici per dedicar-se a pilotar una avioneta turística.  

Però l'arribada d'uns estranys que s'instal·len a un xalet de la urbanització capgira la vida de l'Ona i de les persones que més estima, fent emergir el passat més terrible de la jardinera.   

Marc Recha, Director, guionista i productor. 

És fins ara l'únic director que ha participat amb una pel·lícula en versió original catalana a la secció oficial a competició del Festival de Canes. 

El 1991, el seu primer llargmetratge, "El cielo sube" va participar als festivals internacionals de Locarno i Venècia, obtenint un reconeixement unànime per part de la crítica.  El 2001, "Pau i el seu germà" va optar a la Palma d'Or del Festival de Canes. Al 2003, "Les mans buides" va ser seleccionada a Un certain regard i el 2014 "Les ponts de Sarajevo" (film col·lectiu) es va projectar a la secció Special Screening de Cannes. Al 2014 "Un dia perfecte per volar", va estar seleccionada a competició al Festival de San Sebastián. L'any 2016, "La vida lliure", presentada a Tallin i Gijón va guanyar el Premi Alma al millor guió. "Ruta Salvatge" és la seva desena pel·lícula i el primer thriller.   

"Ruta salvatge" és una producció de Parallamps Companyia Cinematogràfica, coproducció de 3Cat, amb la col·laboració de RTVE, amb el suport de l'ICEC, la Diputació de Girona, l'Atélier del Festival de Canes i la col·laboració del Consell comarcal de la Cerdanya, l'Ajuntament de Puigcerdà i l'Ajuntament de Bellver de Cerdanya. 

A Contracorriente Films estrenarà la pel·lícula en cinemes el proper 17 de novembre. 

 

Anar al contingut