Eloi Collell amb els Pallapupes en un hospital
Eloi Collell amb els Pallapupes
Demà, a les 22.05

Riure, a "Per què volen els avions?"

Demà, dimecres, 15 de juliol, a les 22.05, TV3 emetrà el tercer episodi de "Per què volen els avions?", una producció de TV3 amb la col·laboració de La Kaseta Ideas Factory, dirigida per David Fontseca. El programa és un projecte inclusiu que vol trencar estereotips a través del seu presentador, l'Eloi Collell, un jove amb síndrome de Down, que té curiositat per tot allò que l'envolta. En aquest episodi de demà, l'Eloi buscarà resposta a per què riem, els éssers humans.

"Per què volen els avions?" és una de les cinc propostes guanyadores de la primera convocatòria pública de projectes audiovisuals innovadors que la CCMA va obrir el setembre del 2018.

El dimecres 15 de juliol, després del "Telenotícies Vespre", TV3 emetrà "Per què riem?", el tercer episodi de "Per què volen els avions?", una producció dirigida per David Fontseca i presentada per Eloi Collell, que consta de sis capítols de mitja hora. En cada un, l'Eloi es planteja una pregunta i va a buscar-ne les respostes d'una manera original i divertida, amb entrevistes a personatges tan famosos com anònims. Les informacions es complementen amb la veu d'un expert que dona el punt de vista professional i amb les seccions "Torre de control", que aporta dades d'interès, i "Nous formats", que contempla les noves maneres de fer.

És una producció de TV3 amb la col·laboració de La Kaseta Ideas Factory.

 

Capítol 3, "Per què riem?" (dimecres, a les 22.40)

 

En aquest episodi, que busca respostes sobre el riure, l'Eloi ha quedat amb experts del riure, els humoristes Judit Martín i Peyu, per fer-los preguntes molt serioses sobre el tema. Després, ha anat al Consorci Sanitari de Terrassa per conèixer de primera mà la feina dels Pallapupas, els pallassos que fan riure una estona nens i nenes hospitalitzats. L'Eloi també ha anat fins al teatre de la Garriga a veure el Guillem Albà, just abans de la funció. Per acabar, se n'ha anat al poblat ibèric i medieval L'Esquerda, a Roda de Ter, a un taller de risoteràpia. Abans de començar li confessa a la Montse Galobardes, la responsable de l'activitat, que potser li costarà riure.

La visió més científica, l'aportarà el psicopedagog de les emocions Rafael Bisquerra.

La crida de projectes

"Per què volen els avions?" és una de les cinc propostes seleccionades a la primera convocatòria de projectes audiovisuals innovadors per a la programació del 33 que la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) va obrir el setembre del 2018. La convocatòria pública anava adreçada a professionals independents, nous creadors, titulats en comunicació audiovisual i al sector audiovisual en general, amb l'objectiu de trobar nous talents i formats innovadors de cara a complementar i impulsar els continguts del canal 33.

TV3 emetrà "Per què volen els avions?" cada dimecres, a les 22.05, després del "Telenotícies vespre".

tv3.cat
tv3/perquevolenelsavions

 

Anar al contingut