"Rêve de Mousse", una coproducció de TV3, al Festival DocumentaMadrid

El documental "Rêve de Mousse", l'"opera prima" d'Elena Molina, participarà al Festival Internacional de Cine Documental DocumentaMadrid, que tindrà lloc del 3 al 10 de maig. El film és una coproducció de Cicely Films i TV3, amb el suport de l'ICEC i l'Institut Ramon Llull, i la col·laboració de Solidarité Pêche, Marionetes Nòmades i La Bonne –Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison.

"Rêve de Mousse" serà un dels documentals que formarà part de la Secció Competitiva de Llargmetratge Nacional de l'edició d'enguany del Festival Internacional de Cine Documental DocumentaMadrid 2018, que se celebra al centre de creació contemporània Matadero Madrid. Tindrà dues projeccions, el 4 i el 7 de maig, a la sala Plató de la Cineteca, que significaran la "première" estatal del documental. La de dilluns, 7 de maig, serà la presentació oficial i es complementarà amb un col·loqui posterior al voltant del contingut cinematogràfic i temàtic del film.

Aquest llargmetratge documental narra l'aventura d'un grup de joves catalans que volen recuperar un vell pesquer, el "Rêve de Mousse", desnonat per les lleis europees de pesca, i fer-lo arribar des de França fins a Haití per donar-lo als pescadors haitians. L'experiència és un projecte d'ajuda internacional que s'acaba convertint en un viatge físic i personal a través de l'Atlàntic.

Dirigit per Elena Molina i amb guió coescrit per la mateixa directora, Isaki Lacuesta, Txema Torres i Laura Calavia, narra en primera persona com la il·lusió, les bones intencions i les expectatives inicials aniran transformant-se a mesura que s'allunyen d'Europa i es crea la realitat del somiat Carib, que es revela davant dels seus ulls, cosa que obre una ruta inesperada cap a un infern ple de bones intencions.

Fitxa tècnica i artística

Direcció: Elena Molina

Guió: Elena Molina, Isaki Lacuesta, Txema Torres i Laura Calavia

Producció: Elena Molina, Mayca Sanz i Txema Torres

Producció executiva: Mayca Sanz

Muntatge: Elena Molina, Juliana Montañes i Begoña Ruiz

Música original: Iván Cester

tv3.cat/ficcio-i-cinema

Anar al contingut