Dimarts, a les 00.35

Quatre treballs de "Cinema en curs", a "Curtcircuit 33"

Demà, dimarts, a les 00.35, al 33, a "Curtcircuit 33", Lluís Salgado presenta una selecció de treballs audiovisuals de "Cinema en curs" un programa de pedagogia del cinema i amb el cinema en escoles i instituts. Iniciat el 2005 a Catalunya, actualment també es desenvolupa a Galícia, Madrid, Euskadi, Argentina, Xile i Alemanya.

"Cinema en curs" té dos grans objectius:

  • Propiciar el descobriment per part de nens i joves del cinema entès com a art, creació i cultura. 
  • Desenvolupar les potències pedagògiques de la creació cinematogràfica en el context educatiu.

SOTA UN MATEIX CEL. LA TRINITAT DES DE DINS 

Un retrat del barri i la seva riquesa de cultures i llengües. També és una pel·lícula concebuda, realitzada i muntada des del confinament, entre març i juny del 2020. 

13'44" – Documental - Alumnes de l'Institut Escola Trinitat Nova 

CAMINS, SILENCIS I SOMRIURES 

Els pares de la Irene se'n van a treballar a una altra localitat. La Irene i la Mar han de separar-se. Són els últims dies. 

9'36" – Ficció – Català – 2010 –  Alumnes de l'Escola de Bordils 

BELLVITGE, EL VALOR D'UN BARRI 

Com tants altres barris a la perifèria de la ciutats europees, Bellvitge és un barri construït als anys 60 per acollir els treballadors vinguts arreu d'Espanya per treballar a les fàbriques de la perifèria de Barcelona. Els seus primers veïns van lluitar per un habitatge digne, pels espais comunitaris, els equipaments imprescindibles. 

13'08" – Documental –  Alumnes de l'Institut Bellvitge

ALLAU 

L'Iris acaba de perdre la seva àvia, amb qui tenia un vincle molt fort. El dolor l'allunya del món i de la gent que més s'estima, especialment dels pares i de la seva parella, la Lea. Desbordada per les emocions, només podrà comptar amb l'avi i amb la música per començar a elaborar el dol. 

17'00" – Ficció - Alumnes de l'Institut Moisès Broggi 

twitter.com/curtcircuit33

facebook.com/curtcircuit33

tv3.cat/curtcircuit-33

Anar al contingut