Quatre nominacions i el premi valors per a 3Cat en la 29a edició dels Premis Zapping

L'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya atorgarà els 29ns Premis Zapping a l'audiovisual de qualitat el dimecres 6 de març a l'Auditori Axa (Barcelona). 3Cat compta amb quatre nominacions: Aina Clotet per la coproducció "Això no és Suècia", Agnès Marquès per "Planta Baixa" i els programes "Joc de cartes" i "Animals arquitectes". El premi valors recau a 3Cat per "Els contes de la Pinya" del SX3 presentat per Òscar Dalmau.

Aina Clotet està nominada en la categoria d'actriu per la seva interpretació en la coproducció de 3Cat, "Això no és Suècia".

El programa concurs presentat per Marc Ribas, "Joc de cartes" opta a premi en la categoria de programa d'entreteniment.

Agnès Marquès conductora del "Planta Baixa" està nominada en la categoria de presentador.

En la categoria de programa cultural/divulgatiu/documental opta a premi "Animals arquitectes", la proposta de la plataforma 3Cat.

Finalment el premi valors recau a 3Cat per "Els contes de la Pinya" del SX3 presentat per Òscar Dalmau. A través d'un ambient serè i atractiu, el programa ofereix un espai encantador per a la infància i una oportunitat per a recuperar els contes clàssics. És una aposta per la cultura, les tradicions i l'entreteniment de qualitat.

 

Els Premis Zapping d'enguany són un reconeixement al millor oci audiovisual de qualitat de 2023. A diferència d'altres guardons, els Zapping premien la qualitat, i no l'audiència, i són les persones consumidores i usuàries les qui escullen els finalistes de cada categoria. Així mateix, un jurat especialitzat, regit per la presidenta de l'Associació, Anna Plans, decideix amb el seu vot els guanyadors i guanyadores.

Anar al contingut