Plantar cara a la por, a "Matriculats"

Dilluns, a les 22.05, un altre episodi de "Matriculats", l'aposta de TV3 per a la nit dels dilluns. Un docusoap en clau d'humor, produït per TV3 amb la col·laboració de Triacom Audiovisual, sobre el món de les autoescoles, que mostra les peripècies de tot tipus d'alumnes per aconseguir el carnet de conduir. Òscar Dalmau posa veu a un format ple d'històries sorprenents que tenen com a protagonistes alumnes, professors i examinadors.

En aquest capítol, es veurà el cas de la Cristina, una alumna que es bloqueja al volant perquè va viure en directe l'atemptat de la Rambla de Barcelona. Amb ella es plantarà cara a la por i el programa l'acompanyarà fins a l'examen. El Ramon de Girona ensenyarà els seus dots de cantant i presentarà la seva alumna nova després de l'Assumpció: la Irina, una dona molt decidida que només té por de l'autopista. Amb ella es viurà més d'un sobresalt. I per sobresalts, els de la Sofia, que posa en pràctica les tècniques de concentració del seu professor, l'Àlex.

El programa

A Catalunya, cada any hi ha més de 70.000 persones que obtenen el permís de conduir. Darrere de cada èxit hi ha un munt de pràctiques, d'hores de teoria i, sobretot, una infinitat d'anècdotes. "Matriculats" en segueix el procés: des del primer dia de l'alumne a l'autoescola fins a l'examen pràctic. Entremig, els protagonistes viuran mil i una aventures a la temuda jungla de l'asfalt.

Amb un format de docusoap en clau d'humor, "Matriculats" se centra en el seguiment d'uns quants alumnes en el procés d'obtenció de diferents tipus de permís de conducció. L'espectador és testimoni de primera mà de l'evolució dels alumnes, del seu procés d'aprenentatge, de la relació que tenen amb professors i examinadors, i de les vivències dins i fora del vehicle. Les situacions reals es complementen amb una veu en off que en reforça els aspectes còmics i acompanya l'espectador d'una història a l'altra. I els alumnes no són els únics que passen nervis als exàmens; també se sabrà com viuen l'ofici els examinadors i els professors d'autoescola.

Òscar Dalmau és la veu en off del programa i, amb un toc divertit i a vegades sorneguer, condueix per Catalunya seguint les històries dels protagonistes.

tv3.cat/matriculats

twitter.com/MatriculatsTV3