"El sopar dels idiotes", amb Artur Busquets i David Olivares
"El sopar dels idiotes", amb Artur Busquets i David Olivares
Dijous, a les 22.05

Nit de teatre a TV3, amb l'estrena de la comèdia "El sopar dels idiotes"

Demà, dijous, partir de les 22.05, TV3 presenta una sessió de teatre amb l'emissió d'un dels clàssics de l'humor més representats amb èxit arreu del món: "El sopar dels idiotes", de Francis Veber. La representació d'aquesta adaptació de Paco Mir amb la direcció de Pep Anton Gómez va ser enregistrada al Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramenet el juliol del 2022. 

"El sopar dels idiotes" ("Le dîner de cons") és una comèdia divertida i original del dramaturg francès Francis Veber que fa una crítica de la societat. Aquesta versió, produïda per Vània Produccions, ha estat adaptada per Paco Mir i dirigida per Pep Anton Gómez. Al repartiment, encapçalat pels actors David Olivares i Artur Busquets, hi ha Anna Gras-Carreño, Toni González, Jordi Vidal Gómez i Ariana Bruguera. 

  

Sinopsi 

"El sopar dels idiotes" narra la història d'un executiu que acostuma a sopar cada setmana amb amics, tots ells homes de negocis, i un convidat molt particular. L'objectiu és presentar, en petit comitè, un desconegut seleccionat perquè té alguna afició que consideren estúpida. 

En aquesta ocasió, el convidat és un funcionari d'hisenda amb una obsessió per les maquetes gegantines d'edificis famosos fets amb mistos i que ell mateix construeix. La història s'embolica quan, unes hores abans del sopar, l'executiu pateix un atac de lumbàlgia i el convidat es presenta a casa seva. És aleshores quan, en poca estona, el funcionari aconsegueix capgirar la vida de l'altre, que acaba sent abandonat per la seva dona, la seva amant i el seu metge, a  més de ser objecte d'una severa inspecció per part d'hisenda. 

Anar al contingut