Marc Ribas, Gessamí Caramés i Arnau París presenten el primer llibre del "Cuines"

Els xefs de l'espai de cuina de 3Cat han escollit més de 100 receptes, trucs i consells diferents per a la primera publicació oficial del programa

El dilluns 8 d'abril, a les 19.00, els conductors del programa de cuina de 3Cat presentaran el primer llibre oficial del "Cuines" a la Casa del Llibre de Rambla Catalunya, a Barcelona.  

Marc Ribas, Gessamí Caramés i Arnau París han recopilat en aquesta publicació de més de 200 pàgines les seves millors receptes, receptes brutals, meleta de romer i receptes pim-pam. A més d'explicar pas a pas com executar-les, els cuiners han inclòs un manual de trucs i consells per aprendre a fer una compra responsable i amb productes de temporada, per saber com emmagatzemar els aliments de forma segura i per dominar tècniques bàsiques que estalviïn temps i feina a l'hora de cuinar.  

El receptari està editat per Ara Llibres amb la col·laboració de 3Cat.  

Anar al contingut