Premis Goya 2024
Premis Goya 2024

Les produccions participades per 3Cat sumen 5 premis Goya

L'Acadèmia del Cinema Espanyol ha lliurat aquesta nit els seus premis Goya. En una gala on ha dominat "La sociedad de la nieve", "20.000 especies de abejas" ha recollit tres premis. David Verdaguer s'ha emportat el guardó a millor actor protagonista per la coproducció "Saben aquell" i "Mentre siguis tu. L'aquí i l'ara de Carme Elias", el documental del "Sense ficció" i coproducció de 3Cat, ha rebut el premi millor pel·lícula documental.

"20.000 especies de abejas", d'Estíbaliz Urresola i amb la participació de 3Cat, ha rebut el premi a la millor direcció novella i el de millor guió original i Ane Gabarain ha estat guardonada amb el premi a la millor actriu de repartiment. 

"Saben aquell", coproducció de 3Cat, ha recollit el premi al millor actor protagonista per a David Verdaguer per la seva interpretació d'Eugenio. 

La coproducció de 3Cat que es podrà veure al "Sense ficció", "Mentre siguis tu. L'aquí i l'ara de Carme Elias", on Carme Elias, amb una lucidesa aclaparadora, fa testimonis els espectadors del seu últim viatge conscient en una pel·lícula sense tall ni acció, s'ha endut el Goya a millor pel·lícula documental. 

 

Anar al contingut