Dissabte i diumenge

Les millors jugades de Primera i Segona Divisió, a "Gol a gol"

Dissabte i diumenge, a les 23.00, Esport3 emetrà una altra edició de "Gol a gol", amb Jordi Grau. Diumenge, també faran una edició a les 18.00 i a les 20.30

Aquest cap de setmana, Jordi Grau repassarà les millors jugades de la 27a jornada de la Lliga de Primera. Curiosament, aquest diumenge, el Girona i el Barça s'enfronten als finalistes de la Copa del Rei, que van ser els qui els van eliminar de la competició.

El Barça visitarà el camp de l'Athletic Club. Els de Xavi no ho tindran fàcil però no poden deixar escapar ni punts ni al Girona i el Reial Madrid.

El Girona jugarà a Mallorca. Els mallorquins arriben desgastats després d'haver de jugar una pròrroga i arribar als penals a les semifinals de la Copa, però amb l'alegria de ser a la final. Els de Míchel volen la revenja i seguir de prop els madridistes, ara primera a la classificació.  

Pel que fa a Segona Divisió, l'Espanyol rebrà l'Osca. Els de Luis Miguel Ramis són segons després d'una important victòria contra l'Eibar. I l'Osca hauria de ser un rival assequible.

Dissabte, Jordi Grau estarà acompanyat per Maria Fernàndez Vidal, Anaïs Martí, Lluís Carrasco i Joan Poquí. I diumenge hi haurà Gerard Autet, Marta Corredera, Jofre Mateu i Joan Verdú.

#GolaGol3Cat 

esport3.cat 

Anar al contingut