Dissabte i diumenge

Les millors jugades de Primera i Segona Divisió, a "Gol a gol"

Dissabte i diumenge, a les 23.00, Esport3 emetrà una altra edició de "Gol a gol", amb Jordi Grau. Diumenge, a les 20.00 es podrà seguir la prèvia del partit del Barça, en una edició més del programa

Aquest cap de setmana, Jordi Grau repassarà les millors jugades dels partits de la 15a jornada de la Lliga de futbol. El Barça rebrà l'Atlètic de Madrid, un equip que sempre ho posa difícil. Els de Xavi i els del "Cholo" Simeone estan empatats a punts i cap dels dos està disposat a cedir.

El Girona, empatat a punts amb el Reial Madrid, en els primers llocs de la classificació, rebrà el València, a Montilivi. Els de Míchel no poden deixar escapar cap punt, i menys a casa, per continuar aspirant al Campionat.

I pel que fa a Segona Divisió, l'Espanyol visita el camp de l'Oviedo. Els de Luís Miguel Ramis, buscaran una nova victòria per no perdre el camí cap a Primera. Ara són quarts a la classificació, a cinc punts del líder.

Dissabte, Jordi Grau estarà acompanyat per Maria Fernàndez-Vidal, Anaïs Martí, Lluís Carrasco i Joan Poquí. Diumenge serà el torn de Gerard Autet, Marta Corredera, Jofre Mateu i Jonatan Soriano.

esport3.cat

Anar al contingut