DISSABTE I DIUMENGE

Les millors jugades de Primera i Segona Divisió, a "Gol a gol" 

Dissabte i diumenge, a les 23.00, Esport3 emetrà el programa "Gol a gol", amb Jordi Grau. Dissabte, a més, a les 20.30, hi haurà una edició especial amb tot el que hagi passat durant el Reial Madrid-Girona i diumenge, a les 19.55, l'espai informarà de totes les novetats prèvies al Barça-Granada

Aquest cap de setmana, Jordi Grau repassarà les millors jugades de la 24a jornada de la Lliga de Primera. El partit estrella del cap de setmana serà dissabte a les 18.30. El Girona té l'oportunitat de recuperar el lideratge en solitari de la competició si és capaç de guanyar a l'estadi Santiago Bernabéu contra el Reial Madrid. 

També estarà molt pendent d'aquest duel el Barça, que diumenge contra el Granada (21.00), davant de la seva afició, tindrà l'oportunitat de retallar la diferència de punts amb un o (si empaten) els dos equips que el precedeixen.  

Pel que fa a Segona Divisió, l'Espanyol visitarà un altre històric de la categoria, el Racing de Santander, dissabte a les 21.00. Contra els cantàbrics, els blanc-i-blaus intentaran encadenar la segona victòria consecutiva, cosa que no aconsegueixen des del mes de novembre. 

Dissabte seran a plató Maria Fernàndez-Vidal, Àngels Prieto, Lluís Carrasco i Joan Poquí. Diumenge acompanyaran Jordi Grau Gerard Autet, Bojan Krkic, Jofre Mateu i Jonatan Soriano. A més, el programa contactarà amb el "Jijantes" de Gerard Romero. 

#GolaGol3Cat 

Anar al contingut