Interfície de l'app de Catràdio al panell de control del cotxe
Interfície de l'app de Catràdio al panell de control del cotxe

L'app de Catràdio, ara també a la pantalla del cotxe

És la primera aplicació d'una ràdio generalista en català que incorpora la compatibilitat amb Android Auto i Apple CarPlay. 

A partir d'aquest dijous serà més fàcil gaudir de tots els continguts de Catràdio mentre condueixes. 3Cat llança una actualització de l'app de la ràdio que la farà compatible amb els sistemes Android Auto i Apple CarPlay.  
 
Aquesta nova versió permetrà que l'aplicació es pugui sincronitzar al panell de control del cotxe i accedir, així, de manera més fàcil i segura, a tots els pòdcasts i programes, als directes i als àudios favorits amb una interfície adaptada al cotxe, connectant el dispositiu per cable o bluetooth

Depenent del sistema operatiu del dispositiu mòbil, Android o iOS, i del model de cotxe, aquesta integració es farà a través d'Android Auto o bé d'Apple CarPlay*. Per començar a utilitzar l'app de Catràdio al cotxe, només caldrà actualitzar-la a l'última versió

La de Catràdio és la primera aplicació mòbil d'una ràdio generalista en català que incorpora aquesta compatibilitat amb la pantalla del cotxe. 

(* L'app de Catràdio està disponible per a Android 9.0 i iOS 13 o versions superiors. Per fer servir l'aplicació amb Android Auto, és necessari tenir-la oberta al dispositiu mòbil) 
 
Enllaços d'interès:  
 
Anar al contingut