Dijous, a les 22.05

L'amnistia promesa a "Polònia"

Aquest dijous, a les 22.05, a l'espai de sàtira política "Polònia", Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Carles Puigdemont (Queco Novell) entren en el món de "La princesa promesa" amb la seva versió especial: "L'amnistia promesa". Un duel d'enginy entre tots dos, per veure qui és més llest davant la llei d'amnistia.

A la seu del PP, Núñez-Feijóo (Queco Novell) torna a respirar tranquil després de la victòria a les eleccions de Galícia. Ara, Ayuso (Lara Díez) i Almeida (Albert Mèlich) hauran d'evitar que Feijóo descobreixi tots els plans que tenien preparats per fer-lo desaparèixer si perdia els comicis.

A tot això, José Luis Martínez-Almeida (Albert Mèlich) ha portat la mascletà, també, al plató del "Polònia". Veient l'èxit, també ha decidit agafar tot de tradicions de moltes altres parts del país.

I en una nova entrega de "Sense ficció", es coneixera la figura del jutge García-Castellón (Cesc Casanovas) i com va fer créixer la seva carrera dins l'Audiència Nacional.

Al "TN", Toni Cruanyes (David Marcé) parlarà d'un nou servei fundat gràcies al robatori de cable de Rodalies: "Robaries". Un servei de trens alternatiu a Rodalies que promet arribar puntual al teu destí.

I també, arran de la mort d'Aleksei Nalvani, es podrà veure el dia a dia de Vladimir Putin (Xavi Serrano), que es desfà de tothom que li fa nosa.

Finalment, Aniol Jorquera (Cesc Casanovas) durà l'espectador a fer una volta pel museu de Podemos, on es coneixerà la història del partit.

tv3.cat/polonia

#Polònia3Cat

Anar al contingut