Montse Germán amb Eloi Vila, "Al cotxe!".
Montse Germán amb Eloi Vila, "Al cotxe!".
Dijous, a les 23.40

L'actriu Montse Germán puja "Al cotxe!", amb Eloi Vila

Dijous, a les 23.40, TV3 emetrà un nou viatge del programa "Al cotxe!", amb Eloi Vila com a conductor i entrevistador. Després de l'emissió d'"Una altra història", "Al cotxe!" torna amb una altra conversa en profunditat, aquesta setmana amb l'actriu Montse Germán, coneguda pels espectadors pels seus papers en moltes sèries de TV3. 

Montse Germán: "Vull ser la millor versió de mi mateixa" 

L'actriu Montse Germán ha passat dos anys molt difícils compaginant la cura dels pares amb la sèrie "Com si fos ahir" i el rodatge de quatre pel·lícules. Durant el trajecte "Al cotxe!" explica que la mort dels pares la va fer sentir molt sola i va decidir que havia d'aprofundir en el seu creixement personal. D'altra banda, diu que se sent molt afortunada: "A la meva edat encara em surten papers protagonistes." 

 

El programa 

Durant sis anys d'emissió, prop de 400 persones del món de la cultura, les arts, els esports, la comunicació i l'activisme social han pujat "Al cotxe!". En un clima de complicitat, durant el trajecte que fan en cotxe, Eloi Vila conversa amb els convidats sobre tota mena de temes, que fan descobrir la persona que sovint s'amaga darrere la imatge coneguda del personatge. 

 

#AlCotxe3Cat 

Anar al contingut