Pep Anton Muñoz puja "Al cotxe!", amb Eloi Vila.
Pep Anton Muñoz puja "Al cotxe!", amb Eloi Vila.
Dijous, a les 23.40

L'actor Pep Anton Muñoz puja "Al cotxe!", amb Eloi Vila  

Dijous, a les 23.40, TV3 emetrà un nou viatge del programa "Al cotxe!", amb Eloi Vila com a conductor i entrevistador. Després de l'emissió d'"Històries de la Primària", conversarà en profunditat amb Pep Anton Muñoz, molt conegut per l'audiència de 3Cat pels seus papers d'actor i per la seva veu com a doblador. 

Pep Anton Muñoz: "Stanley Kubrick em va felicitar" 
 
Pep Anton Muñoz sempre serà recordat com el Peris d'"El cor de la ciutat", però en els seus 45 anys de carrera ha fet moltes més coses. Actor de teatre, de sèries, de musicals i també de doblatge, l'últim paper que ha interpretat és el de Peret per a la televisió. Durant el trajecte "Al cotxe!", Pep Anton Muñoz explica que als 14 anys va començar a treballar en un banc, però que ho va deixar 8 anys després perquè li picava el cuquet de la interpretació. Com a doblador, ha rebut elogis de l'actor Hugh Grant i del director Stanley Kubrick, que el va felicitar pel doblatge del protagonista de "La chaqueta metálica" tot fent-li saber que hi havia un detall que no li havia agradat. 
 
 
El programa 
 
Durant sis anys d'emissió, prop de 400 persones del món de la cultura, les arts, els esports, la comunicació i l'activisme social han pujat "Al cotxe!". En un clima de complicitat, durant el trajecte que fan en cotxe, Eloi Vila conversa amb els convidats sobre tota mena de temes, que fan descobrir la persona que sovint s'amaga darrere la imatge coneguda del personatge. 
 
 
 
#AlCotxe3Cat 
Anar al contingut