Dijous, a les 22.05

La tractorada dels pagesos arriba a "Polònia"

Aquest dijous, a les 22.05, a l'espai de sàtira política "Polònia", es descobrirà, en un nou "Sense ficció", el canvi vital d'un broker que, per fugir de l'estrès, ho ha deixat tot i ha marxat a viure al camp. Desgraciadament s'adonarà que la seva nova vida és més estressant que l'anterior. Les protestes també han arribat al plató del programa on els pagesos han tallat el plató per manifestar-se.

Després de l'èxit de Nebulossa i el seu "Zorra", Isabel Díaz Ayuso (Lara Díez) fa la seva pròpia versió de la cançó: "Facha", en què repassa tots els escenaris on fan servir aquesta paraula per definir-la.

I Carles Puigdemont (Queco Novell), està en plena carrera a contrarellotge per aprovar la llei d'Amnistia. Basat en el fenomen d'"Oppenheimer", Puigdemont reunirà els seus per guanyar la batalla a Pedro Sánchez (Pep Plaza) a "Puigdenheimer".

Mentrestant, a la Generalitat, Pere Aragonès (Jordi Soriano), Sergi Sabrià (Queco Novell), Laura Vilagrà (Lara Díez) i Joan Ignasi Elena (Cesc Casanovas) intenten trobar la solució màgica a la sequera que afecta Catalunya.

A més, aquesta setmana el cambrer del croissant ha estat substituït pels cambrers dels còctels, el jutge García-Castellón i Isabel Díaz Ayuso (Lara Díez), especialistes en fer còctels impossibles amb els temes d'actualitat. També es podrà veurà com Laura Borràs (Agnès Busquets) torna a impartir classes.

I finalment, Jordi Turull (Xavi Espinosa) haurà de respondre les punyents preguntes del xofer del "Polònia" (Xavi Serrano) sobre la investidura de Pedro Sánchez i la llei d'Amnistia.

tv3.cat/polonia

#Polònia3Cat

Anar al contingut