La sèrie de 3Cat "El forense" rep el premi ProDocs a millor sèrie documental

L'Associació de Productors Documentals ha premiat la sèrie presentada i conduïda per Manel Alias i basada en les memòries de Narcís Bardalet, un dels millors forenses del país

"El forense" ha rebut el premi ProDocs a millor sèrie documentals de l'edició d'enguany del festival Docsbarcelona. El premi destaca el valor de servei públic de 3Cat quan aposta per projectes documentals que visibilitzen temàtiques importants com, en aquest cas, la mort.

A la sèrie, dirigida per Xavi Morral i Ramon Balagué i produïda per BAS Broadcaster i Minifilms per a 3Cat, el forense Narcís Bardalet comparteix els seus coneixements i anys d'experiència amb Manel Alias per conèixer la mort i entendre el sentit de la vida. 

A cada capítol es creuen diferents moments d'entrevista amb el forense, amb les reflexions de Manel Alías i la mateixa investigació sobre el terreny per buscar altres mirades i complementar cada relat amb preguntes a testimonis actuals que han estat al llindar de la mort i que han pres consciència del valor i la fragilitat de l'existència. 

3Cat.cat/el-forense

 

Anar al contingut