Premis

La producció de 3Cat "Jasmine & Jambo", distingida per segona vegada com a millor sèrie d'animació als Premis Quirino

La coproducció del SX3 "Jasmine & Jambo" ha guanyat, per segon any consecutiu, el premi a la millor sèrie d'animació dels prestigiosos Premis Quirino de l'Animació Iberoamericana.

Els guardons s'han anunciat aquest cap de setmana a Tenerife, durant la gala de lliurament de la setena edició d'aquests reconeixements, que distingeixen el talent de la indústria de l'animació.  

La segona temporada de la producció "Jasmine & Jambo" ha estat guardonada com a millor sèrie d'animació dels Premis Quirino de l'Animació Iberoamericana, en els quals han participat unes 250 produccions d'una quinzena de països llatinoamericans. En aquesta edició, "Jasmine & Jambo" també estava nominada al millor disseny i música original, obra de Marc Parrot, i la pel·lícula "Hanna i els monstres", amb la participació de 3Cat, estava nominada en la categoria de millor llargmetratge d'animació. 

"Jasmine & Jambo" és una sèrie musical i d'animació que parla de música, que té com a protagonistes la Jasmine i el Jambo, dos amics bojos per la música que viuen a Soundland, un lloc divers i surrealista on la música i la vida van de la mà. Tot el que fan o experimenten té relació amb la música, ja que cada capítol enllaça la música amb la vida i les emocions i explica conceptes musicals a través d'una aventura. El programa va acompanyat del "Musicòrium", una peça digital sobre el concepte musical de cada capítol, i el "Ballòrium", un espai per aprendre a ballar coreografies de tots els estils

La sèrie consta de dues temporades, amb un total de 52 episodis de set minuts de durada, que es poden veure a les plataformes del SX3 i 3Cat. "Jasmine & Jambo" s'adreça al públic més menut i a les seves famílies, sobretot a través de la música, amb la banda sonora original del músic Marc Parrot i amb les veus de l'actriu Anna Moliner i el cantautor Tomeu Penya 

Produïda per Teidees, en coproducció amb 3Cat i amb la participació d'IB3 i de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), la sèrie està dirigida per Sílvia Cortés i produïda per Marta Alonso. A més d'obtenir el guardó a la millor sèrie d'animació dels Premis Quirino 2023 i 2024, "Jasmine & Jambo" compta amb els reconeixements del Gran Premi a la millor sèrie d'animació internacional del Festival Écran Jeunesse del 2021 i el Guardó 1924, de l'àmbit audiovisual, dels Premis Ràdio Associació del 2023. A més, la sèrie s'ha venut a més d'una de desena de televisions internacionals, a països com França, Islàndia o el Canadà, i s'està treballant en la coproducció d'una pel·lícula. 

 

Anar al contingut