Carles Sabater, a "L'illa del tresor"
Carles Sabater, a "L'illa del tresor"
DIMARTS

La plataforma 3Cat recorda Carles Sabater en el 25è aniversari de la seva mort

Aquest dimarts, 13 de febrer, la plataforma 3Cat destaca diversos continguts amb la participació de l'actor i cantant de Sau, tan vinculat a TV3 i Catràdio durant la seva trajectòria

Concert de Sau del 1992 a La Monumental

 

Documental "Carles Sabater: memòria d'una llum"

Setze testimonis, amb noms com Pep Sala, Joan Ollé, Coco Comín, Àngels Gonyalons, Joan Lluís Bozzo, Gerard Quintana, els amics més íntims i la seva companya, Laura Jou, comenten la trajectòria d'un personatge que, tot i els deu anys d'absència, encara els té atrapats en la memòria. El documental aporta alguns documents inèdits i una visió diferent d'aquest personatge tan atractiu, que faran d'aquest documental una eina imprescindible per reescriure el paper del popular cantant en la història de la música i dels musicals a Catalunya.

Sèrie "Arnau"

Minisèrie dirigida per Lluís Maria Güell i basada en la llegenda del comte Arnau, un dels protagonistes va ser Carles Sabater.

Sèrie "Soc com soc"

Albert Closas interpreta el paper de Carles Ribala, el propietari d'uns grans magatzems de Barcelona. Una sèrie d'humor que també compta amb Montse Guallar, Elisenda Ribas, Julia Navarro i Carles Sabater, que n'era un dels protagonistes: l'Enric de la Serra i Campos.

Sèrie "Sitges"

Una sèrie de circumstàncies ha tornat a reunir a Sitges un grup de persones que, durant l'adolescència, havien estat amigues. Carles Sabater era Pere Soler, un fotògraf que tenia un garden amb la seva germana, la Vinyet. El seu personatge va ser un dels més estimats i els fans van quedar en xoc quan van veure com moria en un accident de trànsit. Era al capítol 30.

Sèrie "I ara què, Xènia?"

Una sèrie musical dirigida per Ricard Reguant, amb guió de Joaquim Oristrell, protagonitzada per Àngels Gonyalons. Carles Sabater hi participava, al costat de Mercè Bruquetas, Carles Lloret, Pep Munné, Montserrat Salvador, Àngels Aymar i Roger Pera. En cada capítol, la sèrie escenificava un clàssic dels grans musicals de Broadway.

Capítol del programa "L'illa del tresor"

El 21 de novembre del 1996 Carles Sabater era el protagonista del programa "L'illa del tresor" de Joan Barril i Joan Ollé. En aquell programa, Sabater cantava tres cançons: "Oleo de mujer con sombrero", de Silvio Rodríguez; "La primera", de Joan Manuel Serrat, i "Madeleine", de Jacques Brel. També llegia un poema de Jaime Gil de Biedma i repassava les coses que més li agradaven a la vida. 

Entrevista al programa "Sense títol s/n"

La visita de Sau el 12 de juny de 1998, coincidint amb la presentació del disc "Amb la lluna a l'esquena".

Àudio del programa "Dies de ràdio"

sobre el concert d'homenatge a Carles Sabater al Palau Sant Jordi del mes d'abril del 1999 emès a Catalunya Ràdio el 23 de juny d'aquell any amb Josep Martín. Hi intervenen, entre d'altres, Pep Sala, Lluís Llach, l'Elèctrica Dharma i Marina Rossell.

3cat.cat

 

Anar al contingut