David Fernández i Juanra Bonet, a "Múltiples personalitats"
David Fernández i Juanra Bonet, a "Múltiples personalitats"

La plataforma 3Cat estrena "Múltiples personalitats", amb els humoristes Juanra Bonet i David Fernández

Avui dimarts, 20 de febrer, s'ha estrenat a la plataforma 3Cat "Múltiples personalitats", una producció de 3Cat amb la col·laboració d'Atòmic Beat. Es tracta d'un videopòdcast dels humoristes Juanra Bonet i David Fernández, que mostra, en directe, com construeixen els personatges que van apareixent per interrompre un programa d'entrevistes clàssic

A cadascun dels 20 capítols de "Múltiples personalitats", disponibles des d'avui de manera íntegra a la plataforma 3Cat, Juanra Bonet i David Fernández (o les seves múltiples personalitats) entrevisten un/a convidat o convidada. L'oient d'aquest videopòdcast pot gaudir d'una entrevista plena de comèdia, amb personatges peculiars inventats pel Juanra i el David, com si realment es tractés d'un programa seriós, periodístic, d'entrevistes a grans personalitats.

Alhora, el David va treballant la caracterització del personatge en directe. Com si fes un "off the record", es pregunta si és millor un to de veu o un altre, consulta al Juanra si és millor fer un acudit més pujat de to o més suau, o canvia la personalitat de la seva caracterització si troba res que li faci més gràcia.

L'essència del format és ensenyar les tripes de la comèdia en directe. Fer riure i, alhora, exhibir als oients tots aquells processos necessaris per arribar a fer humor que sempre es troben amagats. L'elecció d'un acudit, la tria d'un to de veu, la construcció d'una personalitat hilarant... Una idea que dona un valor innovador a tots aquells que gaudeixen de la comèdia, però mai no han vist, en directe, com es construeix.

Alguns dels entrevistats són Carolina Iglesias, Miki Núñez, Llum Barrera, Judit Martín, Tomás Fuentes, Melanie Olivares, Peter Vives o José Manuel Pinto, entre altres.

3cat.cat
3cat.cat/múltiples-personalitats

#MúltiplesPersonalitatsCatRàdio

Anar al contingut