La Kings League, lliga dels streamers de Gerard Piqué
La Kings League, lliga dels streamers de Gerard Piqué
Dilluns, a les 22.00

La Kings League tancarà el seu primer split amb una emocionant 11a jornada, a Esport3

Dilluns, a les 22.00, Esport3 emetrà l'últim resum de la fase regular de la primera edició de la Kings League, que arriba a la fi del seu primer split aquest diumenge 19 de març i que definirà quins equips disputaran els play off

Amb l'Ultimate Móstoles de DjMaRiiO i el Saiyans FC de TheGrefg ja classificats per als play off i el Rayo de Barcelona de Spursito i el Jijantes FC de Gerard Romero sense opcions, vuit equips es barallaran per a les sis places de post temporada restants.

El partit de la jornada serà el que enfronti els dos clubs presidits per creadors de contingut mexicans. El PIO FC de Rivers, que segueix amb la seva particular remuntada, es mesurarà amb l'Aniquiladores FC de Juan Guarnizo, a les 20.00, a qui podria deixar sense post temporada en cas de guanyar-lo.

Obrirà l'acció el Jijantes FC vs. Los Troncos FC de Perxitaa. Els de Gerard Romero es van emportar la setmana passada la seva primera alegria del curs guanyant el Saiyans FC. Segurament és el duel més intranscendent, ja que l'altre equip té pràcticament segellat el seu pas a les rondes eliminatòries de la setmana que ve.

Una hora després, batalla dels equips de Móstoles. L'1K FC d'Iker Casillas es juga la classificació contra l'Ultimate Móstoles, el líder de la Kings League.

La tarda es completarà amb el Porcinos FC d'Ibai Llanos vs. El Barrio d'Adri Contreras (17.00); el Xbuyer Team dels germans Buyer davant el Saiyans FC (18.00) i Rayo de Barcelona enfront del Kunisports del Kun Agüero (19.00).

Divendres 24 es jugaran els quarts de final. Diumenge 26 tindran lloc les semifinals al Camp Nou i la gran final, que serà emesa per TV3 amb l'equip d'esports al capdavant.

El resum de la jornada, "Kingsweek", s'emetrà dilluns 20 per Esport3 a les 22.00, amb la locució d'Òscar Pérez-Dolz.

esport3.cat

 

Anar al contingut