La International Carnaval Cup de futbol, a Esport3 i la plataforma 3Cat 

Des de divendres i fins diumenge es disputarà a Premià de Dalt i a Cabrils la desena edició de la Internacional Carnaval Cup, una de les competicions de futbol infantil més prestigioses, i Esport3 retransmetrà els partits que decidiran el títol diumenge. 

Quaranta clubs disputaran el torneig, amb jugadors nascuts el 2011, és a dir, futbolistes que aquest any faran tretze anys. Entre ells, el FC Barcelona, el RCD Espanyol, el CE Sabadell,  el Girona, l'Atlètic de Madrid, el Betis, el Reial Madrid i el València, els dos finalistes de l'any passat. El 2023 van ser els blancs els qui es van endur el títol, en guanyar el València en la tanda de penals després que els 40 minuts reglamentaris acabessin amb empat a un.  

A nivell internacional destaca la participació del Genk belga, un dels clubs europeus amb millor planter. La International Carnaval Cup també comptarà amb la presència de tres clubs japonesos, quatre dels Estats Units, un del Regne Unit i un d'Irlanda.  

En total seran 102 partits en tres dies, i Esport 3 retransmetrà els que decidiran el títol diumenge. A partir de les 10.35 es podran veure els dos partits més interessants dels quarts de final a Esport3 i a la plataforma 3Cat. A les 12.20 i a les 13.10, només a la plataforma 3Cat, es podran seguir les dues semifinals. El partit pel tercer i el quart lloc, a les 13.55, i la final, a les 14.45, es podran veure un altre cop a través d'Esport3 i la plataforma 3Cat.  

Tots els partits seran amb la narració de Jordi Fargas i l'anàlisi tècnica d'Alberto Manga. 

esport3.cat 

Sant Joan Despí, 8 de febrer del 2024 

Anar al contingut