Divendres, a les 22.05

La gala de la doble expulsió, a "Eufòria"

La gala 5 d'"Eufòria" serà diferent a la resta ja que es viurà l'expulsió de dos concursants. Un d'ells serà el Rangel o la Lluna que van quedar a la zona de perill a l'anterior gala i que se sotmetran a la votació del públic. Un públic que també triarà el segon expulsat després de veure totes les actuacions i les valoracions del jurat

La cinquena gala d'"Eufòria" es preveu frenètica amb dues expulsions, grans actuacions i noves sorpreses. La gala començarà amb les actuacions del Rangel i la Lluna que, després de quedar en zona de perill a l'anterior gala, s'hauran de disputar la plaça al programa. Només un dels dos podrà seguir i la decisió estarà en mans del públic. Així ho va comunicar la direcció del programa per sorpresa a la gala anterior, la del revés, quan el jurat estava a punt de decidir qui dels dos havia de ser l'expulsat o expulsada.  

Per convèncer el públic tant la Lluna com el Rangel defensaran temes que estan fora de la seva zona de confort: la Lluna mostrarà la seva versió rockera interpretant "Girlfriend" d'Avril Lavigne i el Rangel haurà de defensar la rumba de "La petita rambla del Poble sec".  

Lluna o Rangel? Qui estigui salvat pel públic de totes maneres no tindrà la plaça assegurada perquè haurà d'escoltar les valoracions i veredicte del jurat i podria tornar a entrar en zona de perill. Carol Rovira, Alfred Garcia i Albert Sala recuperaran el seu rol i valoraran les actuacions de tots els concursants i tornaran a ser els únics que decidiran qui va a la zona de perill. Al final de la gala es tornaran a obrir votacions perquè el públic triï qui ha de ser el segon expulsat.  

3cat/euforia

instagram.com/euforia3cat/

#Eufòria3Cat

Anar al contingut