La coproducció de 3Cat "El rei Peret" s'estrena amb èxit al BCN Film Festival

Ahir es va fer la première mundial de la coproducció de 3Cat, "El rei Peret" en el marc del BCN Film Festival dins de la secció Zona Oberta. En una sala plena, el nombrós equip tècnic i artístic dirigir unes paraules abans de la projecció. "El rei Peret" s'estrenarà el 15 de maig a la plataforma 3Cat i a TV3.

La presentació va anar a càrrec d'Oriol Sala-Patau, cap de ficció i cinema de 3Cat; Nieves Fernández, productora executiva del departament de ficció de RTVE; Àlex Bas, productor executiu de NewCo; Esteve Rovira, director d'"El rei Peret", Manel Bonany, idea original i guió, i l'actor Pep Anton Muñoz, que interpreta Peret. 

També es va comptar amb una àmplia presència de l'equip tècnic i artístic de la pel·lícula com Marta Tomasa (Santa Gran), Toni Sevilla (Mig amic), Pepa López (Rosita Calaf), Jordi Planas (Ramon Manager), entre altres. 

Oriol Sala-Patau, cap de ficció i cinema de 3Cat i Esteve Rovira, director del film

Sinopsi 

Peret és un cantant gitano que malgrat l'oposició familiar es converteix en l'artista més internacional de España. Sotmès a pressions tant familiars com del règim, el seu caràcter individualista i una visió, el porten a abandonar la seva carrera; però Peret torna com a "rei de la rumba catalana", fuig de la pressió de l'èxit i retorna amb la seva família. 

Anar al contingut