La coproducció de 3Cat "Això no és Suècia", reconeguda per la seva originalitat al Mipcom

La sèrie és una idea original d'Aina Clotet i Sergi Cameron i narra en clau de comèdia dramàtica la contradicció en la qual es troba una parella de pares joves a l'hora de protegir els seus fills dels perills de la vida.

La sèrie "Això no és Suècia", coproduïda per 3Cat, ha estat reconeguda per la seva originalitat al 39è Mercat Internacional de Coproducció i Continguts d'Entreteniment (Mipcom), que se celebra a Canes.  

La comèdia dramàtica ha estat una de les favorites de la present edició de "Fresh TV", la prestigiosa conferència on s'ensenyen les produccions de ficció per televisió d'arreu del món que es consideren més bones i més originals. El "Fresh TV" ofereix a una àmplia audiència de professionals de la producció audiovisual i de la recerca de noves tendències una selecció de les produccions més destacables i a punt d'estrenar-se. 

Virginia Mousseler, presidenta de The Wit i responsable última de la selecció, ha destacat l'humor surrealista de la sèrie, que dirigeixen Aina Clotet i Mar Coll, que ha estat l'única producció espanyola escollida per la mostra en aquesta edició. 

"Això no és Suècia" narra en clau de comèdia dramàtica la contradicció en la qual es troba una parella de pares joves a l'hora de protegir els seus fills dels perills de la vida.  La sèrie està protagonitzada per Aina Clotet ("El cuerpo en llamas", "Hierro"), Marcel Borràs ("El inmortal", "Incerta Glòria"), Liv Mjönes ("Midsommar"), Tomás del Estal ("Antidisturbios", "La Peste"), Ia Langhammer ("Det som göms i snö"), Nora Navas ("Dolor i Glòria", "Pa Negre"), Enric Auquer ("Quien a hierro mata", "Vida perfecta"), Mabel Rivera ("Rapa", "Cuéntame cómo pasó"), Nausicaa Bonnín ("Cites", "Tres dies amb la família"), i també és la presentació de Violeta Sanvisens com a jove talent. 

La ficció s'ha convertit en la primera sèrie a Espanya en aconseguir el prestigiós segell internacional Green Film, que certifica que s'ha dut a terme un rodatge sostenible. 

"Això no és Suècia" és una coproducció internacional de 8 capítols. Una producció de Nanouk Films, Funicular Films i Anagram Sweden (Suècia), coproduïda per 3Cat, RTVE i STV en coproducció amb NDR (Alemanya) i YLE (Finlàndia), amb el suport de l'ICEC (desenvolupament i sèries), i de Creative Europa MEDIA i amb la participació de CreASGR. 

La sèrie, que aquesta setmana ha inaugurat el Serielizados Fest, s'estrenarà aquesta tardor a TV3 i a la plataforma 3Cat. 

Anar al contingut