Dissabte, a les 13.55, a TV3, i des de divendres, a la plataforma 3Cat

La banda d'Alzira La Fúmiga al Top 1 de "Zona zàping"

Dissabte, a les 13.55, a TV3, i des de divendres, a la plataforma 3Cat, a "Zona zàping" compta amb la presència d'Artur Martínez, de la banda d'Alzira La Fúmiga, que presenta al Top1 el seu nou treball "Tot està per fer", amb la producció de Mark Dasousa, de Nebulossa, i la col·laboració de Ginestà, i amb les millors imatges del programa.

A "Zona zàping", l'humorista i guionista Albert Bermúdez, participant de la Kings League, farà un recull del millor i del més divertit dels partits de la Kings League i la Queens League que 3Cat retransmet el cap de setmana. 

El protagonista de la setmana és el Barça, amb la victòria per 0-3 al Metropolitano enfront de l'Atlètic de Madrid. Gols i bon joc que fan pensar els culers en una "resurrecció" de l'equip, un guió de pel·lícula èpica. 

D'altra banda, la imatge viral de la setmana la protagonitza un robot-cambrer a la Fira Alimentària. La seva caiguda en directe a "Els matins" ha corregut per les xarxes de manera imparable provocant tota mena de comentaris i paròdies. 

També es podrà veure l'esmaixada de la temporada a l'NBA, les millors imatges del torneig d'Indian Wells, i el retorn de Luis Enrique al Twitch. 

Al "Top of the Tops", l'Òscar Pérez-Dolz "s'infiltra" en algunes de les millors pífies en directe de TV3. I al "Zàping del Daniel", en Daniel parla de la passió innata dels nens i nenes per ballar. 

Al "No te la fotis" s'ensenyen les millors imatges rebudes a les xarxes socials (web, Instagram, TikTok, Twitter...). Aquesta setmana es veurà un recull de relliscades a la neu i el gel, les habituals caigudes sobre rodes, i una demostració de com no pujar dues persones en un cavall. 

I com cada setmana, una nova cançó a la secció viral "GO", que estarà dedicada a la primavera, i una selecció dels millors Reels d'Instagram. 

Anar al contingut