Ricard Ustrell, director i presentador de "Col·lapse"
Ricard Ustrell, director i presentador de "Col·lapse"
Dissabte, a les 22.05

Josep Maria Flotats, Carles Rexach, Joel Díaz i Victor Küppers, a "Col·lapse"

Dissabte 10 de febrer, a les 22.05 i a TV3, "Col·lapse", el talk show dirigit i presentat per Ricard Ustrell, rep l'actor i director Josep Maria Flotats que és a Barcelona presentant el seu nou espectacle teatral. En una entrevista molt personal, ha explicat entre altres coses, com va viure tota la seva polèmica sortida del teatre Nacional de Catalunya, el 1997, i què va passar exactament.

Se sentirà el testimoni d'Òscar Campos, l'activista català que va tenir una relació sexe-afectiva amb una policia infiltrada durant tres anys. Es podrà saber com ha viscut ell tota aquesta situació, de quina manera es va assabentar de la veritat i com es troba actualment.

El programa parlarà de la crisi de Can Barça amb tres experts en la matèria: l'exjugador i exentrenador del Barça Carles Rexach; el periodista esportiu Lluís Canut, i el col·laborador i humorista Joel Díaz. També s'ha anat a visitar a Jaume Creixell, un culer en majúscules, per a conèixer la seva opinió sobre l'anunci de Xavi Hernández de deixar el club quan acabi la temporada i sobre quin ha de ser l'estat d'ànim de l'afició en temps difícils.

El conferenciant internacional Víctor Küppers vindrà a parlar del seu mètode. Ell és doctor en humanitats, però s'ha especialitzat a impartir xerrades i classes de motivació personal i empresarial. Es coneixerà la clau del seu èxit i la seva manera d'entendre la vida i la professió.

Amb les Mamarazzis, Laura fa i Lorena Vázquez, es repassaran els tres grans temes de societat de la setmana: el judici de Dani Alves, l'anunci de la família reial britànica sobre el càncer que pateix el Rei Carles III i els detalls del nou documental de Netflix sobre la baronessa Thyssen.

L'actuació musical vindrà de la mà de Magalí Sare i, com sempre, per tancar el programa el Sergi Pàmies farà la seva sessió de coaching personal.

tv3.cat/collapse

#Col·lapse3Cat

Anar al contingut