iCat fm, nominada als òscars d'Internet en la categoria de Ràdio

El web d'iCat fm, del grup d'emissores de Catalunya Ràdio, ha estat nominat als Webby Awards, considerats els Òscars d'Internet. iCat fm competirà en la categorià de ràdio juntament amb Ràdio 1 de la BBC, Virgin Ràdio, Ràdio 3 de la CBC i la NPR.

iCat fm, l’aposta més innovadora del grup d’emissores de Catalunya Ràdio, està nominada als Webby Awards –considerats els Oscars d’internet–, que atorga l’Acadèmia Internacional de les Arts i les Ciències Digitals des del 1996. 
Amb només un any de vida, iCat fm està nominada en l’apartat de ràdio. En aquesta mateixa categoria hi competeixen emissores de renom mundial com la nord-americana NPR (National Public Radio); la canadenca Ràdio 3, de la CBC (Canadian Broadcasting Corporation), dedicada a les arts i la música autòctona; i les britàniques Ràdio 1, de la BBC, i Virgin Radio, de la companyia Virgin que lidera el magnat del Regne Unit Richard Branson. 
A més dels premis que concedeix l’Acadèmia Internacional de les Arts i les Ciències Digitals, també hi ha els Webby People’s Voice Awards, que atorguen els internautes a través d’una votació als webs dels nominats. En el cas d’iCat fm: www.icatfm.cat.
El jurat dels Webby Awards farà públic el nom dels guanyadors el dia 1 de maig. La cerimònia d’entrega està prevista pel mes de juny a la ciutat de Nova York. Els Webby Awards premien tot tipus de webs, des de pel•lícules i vídeos fins a anuncis interactius i serveis de telefonia mòbil, entre d’altres. En edicions anteriors, s’ha distingit Amazon.com, eBay, Yahoo!, iTunes, Google, BBC News, CNN i The New York Times, entre altres.  
iCat fm celebrarà el seu primer aniversari el 23 d’abril. Va néixer fa un any com una aposta per un nou model de consum cultural que combina el mitjà de ràdio i internet. Parteix d’una base musical molt seleccionada i incorpora tres canals musicals que només s’escolten a través de la xarxa i que estan dedicats al jazz, a la música en català i a les músiques del món. Aquest any, iCat fm ha batut nous rècords de consum amb més de 3 milions de visites i prop de 75.000 hores d’àudio servides.
Anar al contingut