Dissabte, a les 13.55, a TV3, i des de divendres, a la plataforma 3Cat

Girona-Barça i la cantant Dàhlia, a "Zona zàping"

Dissabte, a les 13.55, a TV3, i des de divendres, a la plataforma 3Cat, "Zona zàping" compta amb la presència de la cantant Dàhlia, que presenta al Top 1 el seu nou tema "Gràcies", amb les millors imatges del programa.

Girona i Barça, que s'enfronten aquest cap de setmana a la Lliga, són els protagonistes a "Zona zàping". Els gironins per mantenir-se al capdamunt de la classificació amb una remuntada èpica a Montilivi, i els blaugrana per una treballada victòria sobre l'Atlètic de Madrid amb un nom propi, João Fèlix. 

Es podran veure també diverses errades en el futbol internacional: des de porters que es fan autogols fins a àrbitres, com el que va xiular el partit del Manchester City, impedint un contraatac perillós en l'últim minut. També se sabrà què va passar en el sorteig de l'Eurocopa, on es van sentir uns sorolls sospitosos, i com Piqué torna a jugar a futbol. 

El "Top of the Tops" viatja al passat amb anècdotes sobre els Jocs Olímpics de Barcelona, Joan Antoni Samaranch, i les llàgrimes de Josep Lluís Núñez. 

L'streamer Laura Grau parla de les coses que no són de Nadal, però que fan Nadal. I al "Zàping del Daniel", en Daniel desitja que nevi per poder fer seccions de patacades de gent sobre la neu. 

Al "No te la fotis" s'ensenyen les millors imatges rebudes a les xarxes socials (web, Instagram, TikTok, Twitter...) del programa com un arbre caigut enmig del camí, una caiguda en una cursa atlètica al darrer revolt, les típiques patacades en bicicleta, i un culturista que no aconsegueix aixecar els pesos. 

I com cada setmana, una nova cançó a la secció viral "GO" dedicada a tots els que fan pont, i una selecció dels millors Reels d'Instagram. 

Anar al contingut