Gairebé 200 biblioteques d'arreu de Catalunya participaran a la Supernit del SX3

Els Beta són els protagonistes d'una gran nit d'aventures en què ajudaran els nens i nenes a salvar els llibres d'un terrible virus.

Avui s'han obert les inscripcions per participar a la Supernit a les biblioteques que tindrà lloc el divendres 31 de maig a biblioteques de tot el país. És la quarta edició d'aquesta iniciativa del SX3 i 3Cat en col·laboració amb la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya per fomentar la lectura entre el públic infantil.

Ja estan obertes les inscripcions per participar a la Supernit a les biblioteques, que es farà el 31 de maig, a partir de les 19.00, a gairebé 200 biblioteques d'arreu del territori. L'activitat també s'ha obert, en aquesta edició, a la comunitat catalana a l'exterior.

Els nens i nenes que hi vulguin participar ja poden anar a la biblioteca que tinguin més a prop per inscriure's a la Supernit. Per trobar quin és l'equipament que tenen al costat de casa, ho poden consultar a la pàgina especial de la web del SX3, on també trobaran tots els continguts vinculats a la Supernit.

L'experiència, d'una durada d'uns 60 minuts, és gratuïta, està adreçada a infants de fins a 14 anys i té les places limitades a la capacitat de cada biblioteca.

Després de l'èxit de l'any passat amb el Titó i els Fa la la, aquest any seran els "Beta" els encarregats de compartir amb totes les nenes i nens aquesta activitat que pretén despertar el gust per la lectura. La Lola, la Kai, el Grau i el Jan, juntament amb els infants que hi participin, s'enfrontaran a un temible virus que vol acabar amb els nostres llibres i històries. I ho faran amb una combinació d'enginy, il·lusió, música i ball.

La Supernit és una iniciativa del SX3 i 3Cat en col·laboració amb la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya del Departament de Cultura per fomentar la lectura entre els nens i nenes i el coneixement de l'oferta i serveis de la xarxa de  biblioteques d'arreu del país.

SX3.cat
#supernit2024

Anar al contingut