"Solidaris" és un programa realitzat i dirigit per Mercè Folch

Fills que pateixen violència masclista, a "Solidaris"  

Dissabte, 6 de maig, a les 22.05, el programa "Solidaris", realitzat i dirigit per Mercè Folch, reflexionarà sobre com afrontar el fet que els fills de maltractadors hagin de patir diàriament violència. I ho farà amb testimonis que ho han viscut en primera persona 

"Solidaris", el programa social i de drets humans de Catalunya Ràdio, posarà el focus en els fills que es veuen obligats a conviure amb violència masclista a casa seva. Hi participarà una noia barcelonina que explica la dura infància d'ella i el seu germà per culpa d'un pare maltractador i com ha refet la seva vida. També parlarà un noi gallec que va comparèixer fa pocs anys al Senat per explicar la seva història i per reivindicar millores en l'atenció de les criatures que pateixen violència de gènere. 

Mercè Folch entrevistarà Júlia Masip, psicòloga de l'Institut Municipal de Serveis Socials de l'Ajuntament de Barcelona, i Maria Soleto, directora de la Fundación Mujeres, responsable de la secretaria tècnica del Fons de Beques Fiscal Soledad Cazorla per a orfes de la violència de gènere. Aquesta fundació s'han reunit amb parlamentàries per assessorar-les i, sobretot, aconseguir que s'elimini un dels articles que defensa que "s'ha de protegir la relació paternofilial" malgrat que el pare sigui un maltractador. 

"Solidaris", realitzat i dirigit per Mercè Folch, aborda els temes de gran impacte social, de drets humans i de cooperació, en l'horari habitual dels dissabtes, de 22.05 a 23.00, a Catalunya Ràdio. 

Anar al contingut