Diumenge, a les 13.50

Ferran Albiol, la veu del Tomàtic, a l'"APM?" 

En el programa d'aquesta setmana, que s'emetrà aquest diumenge, 10 de desembre, a les 13.50, la Nerea Sanfe anirà a Vilanova i la Geltrú per aprendre com fer el millor xató del món i l'Arnau Garcia rebrà consells de reporterisme de la mà del Peyu. 

Aquest diumenge, 10 de desembre, TV3 emetrà una nova edició de l' "APM?" a les 13.50. 
 
En el programa d'aquesta setmana, el protagonista de la secció "La Televisió és Història" serà Ferran Albiol, la veu del Tomàtic.  
 
La Nerea Sanfe i el seu "Catalunya on falla!" viatjaran a Vilanova i la Geltrú per aprendre com fer el millor xató del món i l'Arnau Garcia i el seu "Apocalypse Arnau" es desplaçaran a Muntanyola per rebre consells de reporterisme de la mà del Peyu.  
 
A més, en el capítol d'aquesta setmana Laporta es convertirà en Bob el Manetes per edificar el nou estadi del Barça; King Kong, Frodo i els personatges d'Avatar participaran a "La Travessa" i s'aprendrà a lligar amb els grans seductors de la televisió.  
 
Tot això i moltes coses més en un "APM?" de 33 minuts. 
 
I, a les xarxes socials del programa, el "Multivers de l'humor" es continuarà expandint amb més contingut inèdit: un nou videoblog de la Nerea, més enquestes de carrer de la Xènia, curiositats "APM"? amb Marc Lesan, les "Mama News" de l'Alba Carreras i el pòdcast de conspiracions de l'Arnau Garcia, entre moltes altres coses. 
 
Anar al contingut