Fàtima Llambrich i Carme Casañas, guardonades als Premis de Comunicació Tarragona 2016

Les periodistes Fàtima Llambrich, de TV3, i Carme Casañas, de Catalunya Ràdio, han estat guardonades pels Premis de Comunicació Tarragona 2016, organitzats pel diari "La República". Fàtima Llambrich ha estat distingida en la categoria de Premi Nacional i Carme Casañas en la de Trajectòria Professional. Els guardons es lliuraran el dia 3 de novembre al nou teatre del Pòsit de Pescadors del Serrallo, a Tarragona, durant una gala solidària.

El jurat d'aquesta edició estava format per Joan Martínez-Vergel, cap de gabinet del secretari de la Presidència de la Generalitat; Ricard Checa, periodista; Josep Sánchez-Cervelló, degà de la Facultat de Lletres de la URV; Faustino Herrero, cap de comunicació de la Guàrdia Civil; Manel Albiac, degà Col·legi d'Advocats; Jaume Descarrega, president del Col·legi de Psicòlegs; Javier Díaz Plaza, periodista; Magda Simó, model i empresària; Montse Gassull, empresària; Paco Martín, músic; Andreu Suriol, president de la Cambra de Comerç, i Manel Caro, Port de Tarragona.

 

El guardó s'atorgarà el dia 3 de novembre al nou teatre del Pòsit de Pescadors del Serrallo, a Tarragona, durant un acte presidit pel conseller de Justícia, Carles Mundó. En el mateix acte, a més del lliurament dels premis a Fàtima Llambrich i Carme Casañas, també es farà una distinció pública a altres professionals de la comunicació de la província de Tarragona com Norian Muñoz, Periodisme Ciutadà; Lluís Milián, Millor Imatge; Altafulla Ràdio, Premsa Radiofònica; Notícies TGN, Iniciativa Periodística; Tere Ortega, Premsa Esportiva;  Raquel Sans, Premsa Corporativa, i Revista Cambrils, Premsa Comarcal.

 

La gala té un caràcter solidari i els diners recaptats amb els sortejos i les aportacions solidàries seran destinats a l'Associació de Paràlisi Cerebral "La Muntanyeta". Aquesta és la quarta edició dels Premis de Comunicació que es fa a Tarragona. El periodista Toni Cruanyes va ser distingit l'any passat.

 

tv3.cat

catradio.cat

Anar al contingut