La Valeria al més pur estil Melody a l'escenari d'"Eufòria"
La Valeria al més pur estil Melody a l'escenari d'"Eufòria"
Divendres, a les 22.05

"Eufòria" supera l'equador i promet emocions fortes, amb l'actuació de Sofia Coll

Demà se superarà oficialment l'equador del programa amb una gala 7 que tindrà dues actuacions convidades, un repertori espectacular que els nou concursants defensaran sobre l'escenari, una nova expulsió i una notícia inèdita a la història d'"Eufòria"

La gala 7, que se celebrarà demà, suposarà un abans i un després en aquesta tercera temporada d'"Eufòria". El programa entra de ple en el segon tram de concurs, en què el nivell pujarà cada cop més i en què hi haurà cada cop menys concursants.

Viuran una nit màgica amb les nou actuacions dels concursants d'"Eufòria" que prometen emoció i molt de show. Sobre l'escenari s'interpretaran temes d'artistes tan coneguts com Jennifer López, Kylie Minogue, Pastora Soler, Rihanna o el gran Joan Manuel Serrat.

Els concursants del programa no seran els únics que trepitjaran l'escenari del programa perquè, a la gala 7, gaudiran de les actuacions de dos artistes convidats.

La primera en actuar serà Sofia Coll que serà l'encarregada de donar el tret de sortida a aquesta setena gala. La concursant de la segona edició d'"Eufòria" torna a casa per presentar la seva nova cançó "Q no". A més també podran gaudir de l'actuació de Lal'ba, que interpretaran el tema "Sushi Shanghai".

A més hi haurà una sorpresa que mai no s'ha vist al programa. Un fet inèdit a la història d'"Eufòria" que tindrà una gran afectació al transcurs del programa. 

3cat/euforia

instagram.com/euforia3cat/

#Eufòria3Cat

 

Anar al contingut