Diumenge, a les 13.50

Esteve Soler i les seves pífies més sonades al 3/24, a l'"APM?"

En el programa d'aquesta setmana, que s'emetrà aquest diumenge a les 13.50, el "Catalunya on falla!" visitarà el Mercat del Ram de Vic.

Aquest diumenge, 31 de març, TV3 emetrà una nova edició de l'"APM?" a les 13.50

En el programa d'aquesta setmana, el presentador d'informatius Esteve Soler apareixerà a la secció "La Televisió és Història" per enfrontar-se a les seves pífies més sonades al 3/24

Per la seva banda, la Nerea Sanfe visitarà el Mercat del Ram de Vic, on descobrirà com treballen els perruquers de vaques. I, a l'"Apocalypse Arnau", l'Arnau Garcia viurà una veritable apocalipsi: la fi de la mona

A més, en el programa d'aquest diumenge, Marc Ribas ensenyarà com fer una mona; Gerard Romero renyarà els nens d'una escola bressol; el robot d'"Els matins" continuarà el seu periple de caigudes; Joan Laporta farà sorollets i es frisarà amb el nou concursant d'"Eufòria"

Tot això i moltes coses més en un "APM?" de 33 minuts. 

I, a les xarxes socials del programa, el "Multivers de l'humor" es continuarà expandint amb més contingut inèdit: un nou videoblog de la Nerea, més enquestes de carrer de la Xènia, curiositats "APM"? amb Marc Lesan, les receptes d'en Cintet i el pòdcast de conspiracions de l'Arnau Garcia, entre moltes altres coses. 

Anar al contingut