"Los destellos", la nova pel·lícula escrita i dirigida per Pilar Palomero, amb la participació de 3Cat
Inici rodatge

Es roda "Los destellos", la nova pel·lícula escrita i dirigida per Pilar Palomero, amb la participació de 3Cat

La cineasta aragonesa Pilar Palomero roda "Los destellos", el seu tercer llargmetratge després de "Las niñas" i "La maternal". Patricia López Arnaiz, Antonio De la Torre, Julián López i la debutant Marina Guerola, protagonitzen aquesta història rodada a Horta de Sant Joan i Tortosa.

La cineasta aragonesa Pilar Palomero roda "Los destellos", el seu tercer llargmetratge després de "Las niñas" i "La maternal" (totes dues nominades al Goya a la millor pel·lícula, guardó que Palomero va obtenir per "Las niñas"). Protagonitzada per Patricia López Arnaiz ("20.000 espècies d'abelles", "La hija", "Ane" - Goya a la millor actriu protagonista), Antonio De la Torre ("Caníbal", "El regne" -Guanyador del Goya al millor actor protagonista -, "La trinxera infinita"), Julián López ("La tribu", "Operación Camarón"), i la debutant Marina Guerola, la pel·lícula arribarà als cinemes de la mà de Caramel Films.

Basada en el relat "Un cor massa gran", d'Eider Rodríguez, Pilar Palomero explica sobre el projecte: "Des del primer moment em vaig sentir intrigada per aquest relat que, a grans trets, parlava sobre el retrobament obligat entre una parella que no va funcionar . Vaig sentir que aquest conflicte em permetia parlar sobre com de contradictoris i complexos poden ser els vincles que creem, i sobretot, proposar una reflexió sobre les empremtes que ens deixen i deixem, i que ens fan ser els qui som".

Escrita i dirigida per Palomero, la pel·lícula es rodarà a diferents localitzacions d'Horta de Sant Joan i Tortosa durant els mesos d'octubre i novembre.

Sinopsi

La vida d'Isabel fa un gir inesperat el dia que la seva filla Madalen li demana que visiti regularment en Ramon, que es troba malalt. Després de quinze anys allunyada del seu exmarit, un home que veu com un desconegut malgrat que van ser família durant anys, a Isabel comencen a revifar ressentiments que creia superats. Tot i això, en acompanyar en Ramon en el seu moment més vulnerable, Isabel aconseguirà veure amb altres ulls el fracàs que van viure per centrar-se en el present de la seva pròpia vida.

"Los destellos" és una producció de MOD, Misent Producciones i Inicia Films que compta amb la participació de RTVE, Movistar+, 3Cat i À Punt, amb el finançament d'ICAA-Govern d'Espanya, amb la col·laboració de l'ICEC - Generalitat de Catalunya i IVC- Generalitat Valenciana.

Anar al contingut