DISSABTE I DIUMENGE

Els partits de Lliga Reial Madrid-Girona i Barça-Granada, a "Un dia de partit", a Esport3

Demà, a les 18.30, Esport3 emetrà una primera edició d'"Un dia de partit", amb el seguiment del partit de Lliga entre el Reial Madrid i el Girona. I diumenge, a les 21.00, arribarà la segona edició del cap de setmana amb l'enfrontament entre el Barça i el Granada, amb Víctor Patsi al capdavant

Hi ha Lliga... i més que n'hi haurà si el Girona assalta el Bernabeu i el Barça va sumant de tres en tres! El cap de setmana de passió a "Un dia de partit" començarà dissabte amb el partidàs Reial Madrid-Girona. El duel arriba calent per les sancions de Míchel i Blind, i més que l'escalfarà la convocatòria d'UDP: un malalt del Girona com Fel Faixedas; un merengue de Radio Marca com Rafa Sauquillo... i el Tigre Creixell!  

Diumenge, el Barça-Granada comptarà l'alineació de gala: Jaume Creixell, Núria Casas i Albert Bermúdez. Repetirà feina l'analista de capçalera del programa, l'exjugador i exentrenador Lluís Carreras. La narració, apoteòsica com sempre, serà cosa de l'Òscar Pérez Dolç i dirigint el que de vegades és impossible als UDP, Victor Patsi. 

Anar al contingut