Diumenge, a les 18.30 i a les 21.00

Els partits de Lliga Mallorca-Girona i Athletic Club- Barça, a "Un dia de partit", a Esport3

Diumenge, a les 18.30, Esport3 emetrà una primera edició d'"Un dia de partit", amb el seguiment de l'enfrontament de Lliga entre el Mallorca i el Girona. I a les 21.00, arribarà la segona edició, amb l'enfrontament entre l'Athletic Club i el Barça, amb Víctor Patsi al capdavant

Aquest dissabte Girona i Barça s'enfronten als dos finalistes de la Copa del Rei, que a més els va eliminar de la competició. Un diumenge de revenja.

El Girona serà el primer, a les 16.00, en jugar contra el Mallorca. Un equip que arriba després de viure una semifinal de Copa molt intensa amb pròrroga i penals. Els de Míchel han d'aprofitar aquest desgast per seguir sumant punts i no deixar escapar el Reial Madrid. Ho comentaran els exfutbolistes del Girona Òscar Àlvarez i Albert Dorca i també el periodista de la casa Jordi Sunyer.

El Barça també juga fora, en aquest cas al camp de l'Athletic Club, a les 21.00. Justament ahir els bascs van eliminar l'Atlètic de Madrid de la Copa i arriben més cansats al partit. Hi haurà l'equip de gala, amb Jaume Creixell, Núria Casas, Lluís Carreras i Alan Lillo.

La narració dels dos partits serà com sempre, d'Òscar Pérez Dolz i la direcció de Victor Patsi.

esport3.cat

Anar al contingut