Dijous, a les 22.05

El verificador del Govern arriba a "Polònia"

Aquest dijous, a les 22.05, arriba un nou capítol de l'espai de sàtira política "Polònia". Tens una disputa que necessita ser verificada? El verificador que han acordat Junts i el PSOE, el diplomàtic Francisco Galindo (Jordi Soriano), arriba al programa per demostrar les seves habilitats de verificació a tort i a dret.

En paral·lel, a Suïssa, Francisco Galindo (Jordi Soriano), Santos Cerdán (Cesc Casanovas), Jordi Turull (Xavi Espinosa) i Carles Puigdemont (Queco Novell) seuran a la taula de diàleg. El problema serà saber quina de totes les taules de negociació existents està verificant.

A la Generalitat, Natàlia Mas (Agnès Busquets) ha començat a instruir els nous inspectors tributaris per aplicar, com més aviat millor, la baixada de l'IRPF. Pere Aragonès (Jordi Soriano) no les té totes amb la manera de fer de Mas i intentarà que la consellera d'Economia miri de fer quadrar els pressupostos d'alguna altra manera.

Mentrestant, Pedro Sánchez (Pep Plaza) intentarà renovar el Consell General del Poder Judicial en directe. Però, un cop esbotzada la porta, es trobarà amb una pel·lícula de terror digna de Jaume Balagueró.

Però no serà l'únic moment tens que viurà Pedro Sánchez. Aquesta setmana li toca acomiadar Miquel Iceta (Jordi Soriano) que ara marxa a la UNESCO. Iceta, reticent a marxar lluny del seu president, provarà de fer que Sánchez entri en raó però el president socialista té un incentiu que Iceta no podrà rebutjar.

Finalment, a la seu de VOX, Santiago Abascal (Noé Blancafort), Javier Ortega Smith (Albert Mèlich) i Jorge Buxadé (Xavi Espinosa) han decidit que els anuncis de perfums actuals no són prou virils i s'engresquen amb l'anunci del seu propi perfum: Fachanel Nº5.

tv3.cat/polonia

#Polònia3Cat

Anar al contingut