"Quest", l'òpera prima d'Antonina Obrador
"Quest", l'òpera prima d'Antonina Obrador

El thriller psicològic "Quest", amb la participació de 3Cat, arriba als cinemes

"Quest", l'òpera prima d'Antonina Obrador, que compta amb la participació de 3Cat, s'estrena aquest divendres als cinemes. Ambientada en una illa deshabitada, "Quest" està protagonitzada per Enric Auquer, Laia Manzanares, Maria Arnal i Miquel Gelabert.

L'òpera prima d'Antonina Obrador és un film que tracta temes universals, com el dol i la culpa, i que crea un món farcit d'elements de la mitologia mediterrània. "L'illa de Quest és un espai temporal subjectiu. Vull parlar del moment a la vida en què, després d'un esdeveniment traumàtic, sentim que res avança, que tot queda en suspensió. Dels llimbs en què un es troba quan passa per un dol", explica Obrador. "També volia parlar de la sensació d'aïllament, de com la solitud absoluta et pot portar a moments de reflexió tan profunds que t'hi pots perdre", afegeix la directora.

El llargmetratge "Quest" és un thriller psicològic que té un fort component d'autor. Està protagonitzat per Enric Auquer i Laia Manzanares, i completen el repartiment Maria Arnal i Miquel Gelabert.

El rodatge es va fer en diferents localitzacions de Mallorca, com Felanitx, Portocolom, l'illot de Sa Dragonera o la serra de Tramuntana.

Sinopsi:

La pel·lícula narra la història d'en Lluc, un biòleg marcat pel suïcidi de la seva esposa Maria, que emprèn una investigació per catalogar la flora al lloc on ella va morir: l'illa deshabitada de Quest. Un cop allà s'adona que, a l'illa, hi regna un element sobrenatural. En Lluc haurà d'enfrontar-se als fantasmes del passat per poder redimir la culpa que sent per la mort de la Maria.

És una producció de Nanouk Films i La Perifèrica produccions, que compta amb la participació de 3Cat i IB3, el suport de l'ICEC i l'ICIB i la col·laboració de la Mallorca Film Comission i l'Ajuntament de Felanitx.

tv3.cat/coproduccions

Anar al contingut