Diumenge, a les 13.50

El retorn del mític Petri a la televisió, a l'"APM?" 

En el programa d'aquesta setmana, que s'emetrà diumenge a les 13.50, el "Catalunya on falla!" visitarà el Carnaval de Sitges.

Aquest diumenge, 18 de febrer, TV3 emetrà una nova edició de l'"APM?" a les 13.50. 

En el programa d'aquesta setmana es viurà el retorn del mític Petri a la televisió. L'"APM?" ha entrevistat Ramon Peris a la secció "La Televisió és Història", on recrearà les seves frases més mítiques i adaptarà les frases de l'"APM?" al seu petrillenguatge.   

Per la seva banda, la Nerea Sanfe portarà el "Catalunya on falla!" al Carnaval de Sitges, on viurà una jornada de disbauxa i festa. I a la secció "Apocalypse Arnau", l'Arnau Garcia investigarà què és el rellotge de l'apocalipsi i esbrinarà què faria la gent si sabessin que els queden 90 segons perquè s'acabi el món.    

A més, en el programa d'aquest diumenge l'orquestra oficial de Corea del Nord tocarà la cançó de Plats Bruts; un pastor d'atura donarà instruccions a una aspiradora Roomba; Ustrell i Aragonès parlaran de porno i en Vegetta es comprarà unes ulleres Apple. 

Tot això i moltes coses més en un "APM?" de 33 minuts. 

I, a les xarxes socials del programa, el "Multivers de l'humor" es continuarà expandint amb més contingut inèdit: un nou videoblog de la Nerea, més enquestes de carrer de la Xènia, curiositats "APM"? amb Marc Lesan, les receptes d'en Cintet i el pòdcast de conspiracions de l'Arnau Garcia, entre moltes altres coses. 

Anar al contingut