El programa "Economia en colors", premiat als Zapping

"Economia en colors" ha estat guardonat amb el Premi de la Junta Directiva de TAC. En el programa, que TV3 va estrenar el 4 d'octubre del 2015, Xavier Sala i Martín, amb la col·laboració de Tian Riba, ens acosta l'economia a través de l'entreteniment i demostra que pot enganxar, que no és llunyana i abstrac­ta i que és present en la vida quotidiana.

La Junta Directiva de TAC ha atorgat aquest premi nominal a "Economia en colors" "per la seva divulgació innovadora, propera i amena de la realitat empresarial i econòmica". El lliurament es farà en el decurs de l'acte tindrà lloc el dijous 17 de març, a l'auditori del CaixaForum de Barcelona, on es faran públics la resta de premis i entre els quals TV3 té vuit nominacions.

"Economia en colors" és una producció de TV3 amb la col·laboració d'El Terrat. Un programa dirigit per Oriol Bosch i Tian Riba, amb guió del mateix Riba i Xavier Sala i Martín.

 

TV3 té vuit nominacions als Premis Zapping

L'informatiu infantil i juvenil "Info K"; els actors de "Polònia", Bruno Oro i Agnès Busquets; el programa "El foraster" i el seu presentador, Quim Masferrer; l'espai de documentals "Sense ficció"; la TV movie "13 dies d'octubre", i l'app del Super3 són els vuit finalistes de Televisió de Catalunya que opten a endur-se un Premi Zapping en les seves respectives categories.

L'informatiu infantil i juvenil, "Info k", presentat per Laia Servera, competeix en l'apartat actualitat informativa i entrevistes, amb "Salvados", de La Sexta, i "Viajando con Chester", de Cuatro.

En l'apartat de programa d'entreteniment/concurs, "El foraster" competeix amb "El club de la comèdia", de La Sexta, i "El hormiguero", d'Antena 3. El presentador d'"El foraster, Quim Masferrer, és finalista en la categoria de presentadors, en què haurà de competir amb Bertín Osborne ("En la tuya o en la mía", de TVE) i Ramon Gener ("This is opera", de TVE).

Pel que fa a l'apartat de programes culturals, divulgatius i documentals, "Sense ficció", l'espai documental de TV3, s'enfronta amb "Ingeniería romana" i "This is opera", de TVE.

Els actors del programa de sàtira política, "Polònia", Bruno Oro i Agnès Busquets són finalistes en les categories d'actor i actriu, respectivament. Bruno Oro competeix amb José Mota ("José Mota presenta", de TVE) i Álvaro Cervantes ("Carlos, rey emperador", de TVE). Agnès Busquets s'enfronta amb Ana Morgade ("Olmos y Robles", de TVE) i María León ("Allí abajo", d'Antena 3).

La ficció centrada en els últims dies de Lluís Companys, "13 dies d'octubre", és finalista en l'apartat de sèries juntament amb "Allí abajo", d'Antena 3, i "El ministerio del tiempo", de TVE.

En l'apartat de millor videojoc, iniciativa a internet o app s'ha nominat l'app del Super3 amb les pàgines web familiadigital.es i boolino.es.

Els Premis Zapping són els únics guardons audiovisuals que es concedeixen a Catalunya per votació popular, en reconeixement a la qualitat, i no a l'audiència. Serà un jurat, integrat per referents de la cultura i la comunicació, qui emetrà el seu veredicte en cada categoria.

 

tv3.cat/economia-en-colors/

tv3.cat

Anar al contingut