Isidre Esteve puja "Al cotxe!", amb Eloi Vila.
Isidre Esteve puja "Al cotxe!", amb Eloi Vila.
Dijous, a les 23.40

El pilot Isidre Esteve puja "Al cotxe!", amb Eloi Vila

Dijous, a les 23.40, TV3 emetrà un nou viatge del programa "Al cotxe!", amb Eloi Vila com a conductor i entrevistador. Després de l'emissió d'"Històries de la Primària", conversarà en profunditat amb el conegut pilot Isidre Esteve. 

Isidre Esteve: "Amb la cadira, a la fi del món"

Isidre Esteve acaba de córrer el seu 19è Dakar, el quart amb un cotxe adaptat a la seva paraplegia. L'accident que va tenir en el millor moment de la seva carrera i que el va deixar en cadira de rodes no l'ha aturat mai. Durant el trajecte "Al cotxe!", queda clara la seva força de voluntat per superar tots els obstacles amb què s'ha trobat a la vida, tant abans de l'accident per fer realitat el seu somni de ser pilot de motos, com per tot el que ha aconseguit fer a pesar de la seva paraplegia. 

 

El programa 

Durant sis anys d'emissió, prop de 400 persones del món de la cultura, les arts, els esports, la comunicació i l'activisme social han pujat "Al cotxe!". En un clima de complicitat, durant el trajecte que fan en cotxe, Eloi Vila conversa amb els convidats sobre tota mena de temes, que fan descobrir la persona que sovint s'amaga darrere la imatge coneguda del personatge. 

 

#AlCotxe3Cat 

Anar al contingut